Adidas Booklet case iPhone 7 / 8 zwart

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
€ 29,99

Bent u een fan van de drie strepen? Dan is de zwarte Adidas Booklet Case iPhone 7 / 8 zeker iets voor u. De Adidas case is gemaakt van hard polocarbonaat en heeft een stevige polyurethaan bekleding. Naast dat het een streling voor het oog is, biedt de Booklet case van adidas ook nog een uitstekende bescherming tegen stoten, vuil en krassen.

Geschikt voor: Apple iPhone 7, Apple iPhone 8
€ 29,99

Adidas Booklet case iPhone 7 / 8 zwart

Stoere en sportieve karakter van Adidas

De Adidas Booklet case iPhone 7 / 8 is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor de case niet te glad is en prettig in de hand ligt. De traditionele adidas strepen komen mooi terug op zowel de voor- als achterkant van de case, waardoor het design direct ook wat exclusiefs krijgt. Daarnaast zorgen de strepen voor het stoere en sportieve karakter van adidas.

Makkelijk te gebruiken

Naast de traditionele stoere strepen heeft de Adidas Booklet case iPhone 7 / 8 ook veel gebruiksgemakken. U heeft toegang tot alle knoppen, ook de camera, en de kabeltjes zijn moeiteloos aan te sluiten. Uw iPhone zit prima op zijn plek bij de Adidas Booklet case. De hoes is gemaakt van hoogwaardig rubber materiaal. Door de stevige rubberen bekleding is de Case zeker niet te glad, waardoor die goed in de hand ligt. 

Kenmerken

- Harde case met rubber coating voor een perfecte grip
- Originals logo
- Gemakkelijk toegang tot knoppen en poorten
- Polyurethaan inlay met opgestikte 3-Stripes 50% polycarbonaat, 50% polyurethaan


 

Artikelnummer SBQ716
Fabrikantcode 26314
EAN-code 8718846038294
Geschikt voor: Apple iPhone 7, Apple iPhone 8
Merk Adidas
Aansluitingen Nee
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee