Aukey Aircore Wireless Charger 15W wit

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Qi Certified
€ 19,99
Dit product voldoet volledig aan alle eisen van de QI-standaard. Dit is een standaard voor draadloze stroomvoorziening. Dit product is getest op het gezien van veiligheid, laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Draadloos opladen wordt een stuk makkelijker en veiliger met de Aukey Aircore Magnetic Qi Wireless Charger 15W. Deze draadloze oplader voor je Samsung of iPhone (8e generatie en ouder) oplader beschikt daarnaast ook nog eens over een magneet, waarmee je toestel altijd verbonden is tijdens het laden, en je toestel wordt minder makkelijk van de lader gestoten. Handig tijdens het bellen of gamen!


- Qi-gecertificeerd draadloos snel opladen tot 15W
- 1,2 meter lange kabel 
- Magnetisch laadstation
- Bestand tegen oververhitting

€ 19,99

Aukey Aircore Magnetic Qi Wireless Charger 15W wit

Draadloos opladen met Qi-technologie

Het is natuurlijk erg prettig om te beschikken over een draadloze oplader. Geen geknoei meer met kabels in je iPhone of Samsung Galaxy steken, terwijl deze slijten of kapotgaan. De Aukey Aircore Magnetic Qi Wireless Charger brengt daar verandering in. Simpelweg je telefoon op de wireless charger leggen, en het opladen kan beginnen. Aangezien dit een Qi-lader is die beschikt over 15W, is dit een razendsnelle oplader.

Magnetisch laadstation

Traditionele draadloze opladers hadden het nadeel dat je je iPhone of Samsung Galaxy niet echt makkelijk kon gebruiken tijdens het opladen. Dat is bij de Aukey Aircore Magnetic Qi Wireless Charger niet meer het geval. De oplader beschikt over een magnetisch laadstation, waarmee je je toestel ook makkelijk kan gebruiken tijdens het opladen. Even snel bellen of urenlang gamen op je telefoon, zonder zorgen over je accuduur, is er niet meer dankzij deze magnetische, draadloze oplader. Met de 1,2 meter lange kabel, biedt de Aukey draadloze oplader jou de bewegingsvrijheid die je verlangt. 

Veiligheid voorop

Het magnetische laadstation is naast een handigheidje voor bijvoorbeeld bellen of gamen, ook nog een extra stukje beveiliging. In sommige gevallen kan het nog wel eens gevaarlijk worden als je per ongeluk je iPhone of Samsung van de draadloze oplader afstoot, echter verklein je het risico hierop aanzienlijk door middel van de magneet die verwerkt is in het laadstation. Daarnaast warmt deze Aukey Aircore Magnetic Qi Wireless Charger niet op naar mate je hem langer gebruikt. Oververhitting en kortsluiting van onbetrouwbare opladers zijn enorm gevaarlijk, zeker als je deze opladers naast uw bed of bank hebt liggen. De Aukey Aircore Magnetic Qi Wireless Charger 15W neemt dit gevaar volledig weg. 

Artikelnummer SBW786
Fabrikantcode LC-A1-W
EAN-code 0692041999339
Merk Aukey
Kleur Wit
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)