Belkin Sport-Fit sportarmband iPhone 6(S) zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 24,99

Wilt u de iPhone 6(S) ook gebruiken tijdens het sporten? Dan is de Belkin Sport-Fit sportarmband ideaal! De Belkin Sport-Fit sportarmband houdt uw iPhone 6(S) goed vast en beschermt hem tevens tegen beschadigingen. Terwijl uw iPhone 6S in de Belkin Sport-Fit sportarmband zit, kunt u het scherm nog goed bekijken. De Belkin Sport-Fit sportarmbandcase is daardoor handig om te gebruiken in combinatie met applicaties om uw training te volgen. Een sportieve aanvulling op uw iPhone 6! De Belkin Sport-Fit is gemaakt van een lichtgewicht materiaal en daardoor bijzonder makkelijk mee te dragen op uw arm. Een zweet-afstotend schermprotector beschermt het scherm van uw device. Er is ook gedacht aan het opbergen van een sleutel.

Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
€ 24,99

Belkin Sport-Fit Sport armband iPhone 6(S) zwart

De zwarte Belkin Sport-Fit sportarmband maakt het mogelijk de iPhone 6 mee te nemen tijdens het sporten. Luister bijvoorbeeld muziek en blijf zelfs tijdens het sporten bereikbaar. 

Ook kan deze Belkin Sport-Fit iPhone 6(S) sportarmband uitgewassen worden.

Het scherm blijft volledig functioneel maar is wel uitstekend beschermd door een transparant venster. Zo zijn een paar regendruppels geen probleem en blijft de iPhone 6S in alle omstandigheden droog en schoon.

Inhoud van de verpakking:
- Belkin Sport-Fit Sportarmband iPhone 6 / 6S zwart 

Artikelnummer SBA762
Fabrikantcode F8W500BTC00
EAN-code 0745883658510
Soort Sportarmband
Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
Merk Belkin
Kleur Zwart
Materiaal Stof (Neopreen)