Black Eye HD Combo: HD Wide Angle + HD Macro details

Niet meer leverbaar
Aanbieding

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 48,99

Deze combo bestaat uit de twee beste lenzen van Black Eye. De HD Wide Angle en de Macro HD-lenzen zorgen voor opties voor diverse soorten foto's. Door de combinatie van twee van Black Eye's beste lenzen, de HD Wide Angle en HD Macro in één pakket, is de Combo een "must have" product voor alle mobiele fotografen.


 - 160 ° beeldhoek en 15x close-up met de HD Macro
- 2 lenzen in één pakket
- Te gebruiken met telefoons, iPad, laptops of Macbooks
- Ideaal voor Skype / Facetime 

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 48,99

Black Eye HD Combo: HD Wide Angle + HD Macro details

De Black Eye Pro Kit is alles wat een mobiele fotograaf nodig heeft. Veelzijdige opties maken het mogelijk om de beste foto's te maken met je telefoon. De Combo Kit bevat de HD Wide Angle en de HD Macro -lenzen opties voor meerdere soorten foto's. De combinatie van de twee beste lenzen maakt deze combo perfect om allerlei foto's of video's op de weg te maken. 

Black Eye HD Wide Angle

Met de Black Eye HD Wide Angle Lens heb je meerdere opties voor elke foto. Het is de perfecte lens om het maximum uit elke foto of video te halen. Daarnaast heeft de lens een 140 graden beeldhoek zonder hoekvervorming, waardoor deze lens een uitstekende cinematografische ervaring in alle foto's en video's biedt. 

Black Eye HD Macro

Pimp je sociale media met de Black Eye HD Macro door van dichtbij haarfijne foto's te nemen van alles wat je ziet. De HD-macro geeft je volledige sensorscherpte om je zo dicht mogelijk bij je beeld te brengen. De fijnste details worden scherper dan ooit!

Let op: Het Universal Clip Attachmentsysteem werkt met smartphones, tablets en laptop

Artikelnummer SBR880
Fabrikantcode CM002
EAN-code 6430055450439
Geschikt voor: Nee
Merk Black Eye
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee