Black Friday invoxia

Black Friday SALE!

Denk jij eraan een GPS tracker te kopen om jouw waardevolle spullen te lokaliseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen uitzoeken hoe je gemakkelijk de bewegingen van je kinderen kunt volgen, je voertuigen kunt lokaliseren in geval van diefstal, erachter kunt komen waar je huisdier is wanneer het verdwaalt, wegloopt, of te lang afdwaalt en nog veel meer! Met onze Black Friday aanbiedingen voor Invoxia, is het traceren van jouw waardevolle voorwerpen nog nooit zo eenvoudig, veilig en betaalbaar geweest.

Aanbieding
Invoxia GPS Tracker

Normale prijs: € 129,00

Aanbieding prijs € 115,00

6 artikel(en)

Black Friday met Invoxia

Hoe werkt de Invoxia GPS Tracker?

De invoxia GPS tracker is een handige gadget voor het lokaliseren van jouw bezittingen, het stuurt je anti-diefstal waarschuwingen om je op de hoogte te brengen van verdachte bewegingen van jouw voertuigen, kinderen en zelfs huisdieren. Je definieert veiligheidszones via de applicatie en de tracker doet de rest! Hij vertelt je wanneer hij binnenkomt of weggaat met een perfecte nauwkeurigheid. Dit alles is toegankelijk via de app. Je kunt ook de route traceren die de tracker heeft afgelegd. Met een batterijlevensduur tot 6 maanden hoef je zich geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt, en je krijgt een melding wanneer de batterij bijna leeg is. De netwerkdekking is Gratis voor 3 jaar en je hebt zelfs geen simkaart nodig om hem te gebruiken. Het abonnement is inbegrepen in het invoxia pakket. 

Black friday Invoxia pet tracker

Leer je huisdieren beter kennen met de Pet Tracker voor katten en honden van invoxia! Bevestig de GPS tracker aan de halsband van je huisdier en volg zijn bewegingen in het geval hij verdwaalt of wegloopt. De Pet Tracker houdt ook de activiteit van je huisdier bij, met behulp van innovatieve kunstmatige intelligentie technologie. Volg de activiteit en rust indicatoren van je huisdier in de tijd om veranderingen in gewoonte te detecteren. De gadget biedt je ook een activiteitendagboek, De tijdlijn biedt een eenvoudig en compleet overzicht van de activiteiten, slaap, bewegingen van het huisdier, voor een dieper begrip van wat jouw kat of hond niet kan uiten. Een echt controle- en preventie-instrument.

Black friday invoixia bike tracker

Reis je meestal met de fiets? Ben je bang dat iemand je fiets steelt? Invoxia heeft ook een GPS tracker voor fietsen! Steek hem in de reflector en bevestig hem aan je zadelpen. Net als de andere Invoxia trackers word je in geval van verdachte bewegingen of een poging tot diefstal in real time op de hoogte gebracht. Ook bijzonder handig voor je scooter!

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we onze producten steeds toegankelijker en betaalbaarder. Er vinden waanzinnige sales plaats tijdens de Black Friday dus zorg dat je het niet mist!