Black Friday JBL

Black Friday SALE!

JBL is een toonaangevend merk op het gebied van elektronica. Met producten als JBL Tune en JBL Endurance heeft het merk JBL een breed assortiment aan hoofdtelefoons, speakers, in-ear monitors en meer! Bij SB Supply hebben we de beste producten geselecteerd en bieden we deze aan tegen de beste prijs. Een van de meest populaire producten op dit moment zijn de JBL draadloze hoofdtelefoons: de Tune serie. Daarnaast is JBL bekend van de JBL Charge 4, de JBL Xtreme 2, de JBL Flip, etc. Deze productlijn is gemaakt met een passie voor geluid van hoge kwaliteit en ultiem comfort. Bekijk onze Black Friday aanbiedingen voor JBL.

Aanbieding
JBL Endurance JUMP wireless sport HP zwart

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 45,00

Aanbieding
JBL Tune 125TWS wit

Normale prijs: € 89,00

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
JBL Tune 215TWS black

Normale prijs: € 89,00

Aanbieding prijs € 79,99

5 artikel(en)

Black Friday met JBL

Naar welke JBL luidspreker / koptelefoon / oortelefoon ben je op zoek?

Wij hebben de beste JBL producten in ons assortiment voor jou, en allemaal tegen de scherpste prijs! Wij stellen je graag onze top JBL producten voor. Geniet van onze Black Friday JBL deals!

Black Friday JBL Tune 220TWS Wireless Headphones

Ben je klaar met kabels? Een van de meest populaire draadloze hoofdtelefoons: de JBL Tune draadloze hoofdtelefoon. Met hun unieke geluid met Pure-Bass, ben je klaar voor een unieke muziekervaring. Bovendien kun je, in tegenstelling tot andere modellen, de in-ear hoofdtelefoon eenvoudig bedienen met knoppen op de hoofdtelefoon. Hij werkt ook met je persoonlijke stemassistent.

Black Friday JBL Tune 125TWS - wireless in-ear headphones

De Tune 125TWS is een iets goedkopere versie van de 220TWS, maar het ontbreekt hem niet aan kwaliteit! Met de supercomfortabele oortjes kun je urenlang naar muziek luisteren, telefoongesprekken voeren, etc. Dit is een ideaal instapmodel voor iedereen die op zoek is naar een draadloze hoofdtelefoon. 

Black Friday JBL Under Armour Flash Wireless Headphones

We hebben ook in-ear hoofdtelefoons die perfect zijn voor atleten. In samenwerking met Under Armour heeft JBL sport-oortelefoons ontwikkeld die geschikt zijn voor sporters. De JBL Under Armour koptelefoons zijn het ideale alternatief voor sporters.

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we onze producten steeds toegankelijker en betaalbaarder. Er gebeuren waanzinnige sales tijdens de Black Friday dus zorg ervoor dat je het niet mist!