Black Friday Mophie

Black Friday SALE!

Mophie is een populair merk voor zijn innovatieve mobiele oplossingen, vooral voor zijn beschermende hoesjes die een batterij bevatten om jouw iPhone op een zeer discrete manier op te laden. Mophie's JuicePack Air en Plus assortiment van externe batterijen voor de iPhone zijn geïntegreerd in ultradunne en lichtgewicht cases, waardoor je de autonomie van je iPhone aanzienlijk kunt verhogen! Ze zijn stijlvol ontworpen om bij het design van jouw iPhone te passen! De Mophie batterijhoes is perfect compatibel met je Apple iOS-toestel en sluit er nauw op aan. Bekijk hieronder onze Black Friday Deals voor deze producten!

Aanbieding
Aanbieding
Mophie Juice Pack Access iPhone XR zwart

Normale prijs: € 119,99

Aanbieding prijs € 44,90

Aanbieding
Mophie Powerstation XL 10000mAh grijs

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 39,99

Aanbieding
Mophie Powerstation 10000 mAh zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 32,99

8 artikel(en)

Black Friday met Mophie

Black Friday Mophie Powerbank

Op zoek naar een Mophie powerbank of batterij case? Met een Mophie Juice Pack kun je jouw iPhone of Samsung Galaxy draadloos en onderweg opladen. Wil je ook je tablet, speaker, e-reader of ander apparaat opladen? Kies dan voor een Mophie powerstation, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast batterijcases en powerbanks heeft Mophie ook oplaadpads en oplaadsteunen, handig voor het opladen thuis of in de auto.

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we onze catalogi en producten steeds toegankelijker en betaalbaarder. Er gebeuren waanzinnige sales tijdens de Black Friday dus zorg dat je het niet mist!