Black Friday SENA

Black Friday SALE!

Sena Cases is een bekende marktleider op het gebied van met leder bewerkte apparaat accessoires. Met vele jaren ervaring, heeft het merk een rijke geschiedenis gecultiveerd in het aankleden van jouw persoonlijke tech met top kwaliteit geïmporteerd leer. Met de ervaring van het merk in het ontwerpen van hoesjes die perfect passen bij jouw Apple of Samsung producten, hebben ze het ontwerp aspect onder de knie, waardoor je Sena Case een naadloze pasvorm heeft voor jouw elektronica. Bekijk onze Black Friday aanbiedingen voor SENA producten.

Aanbieding
Sena UltraSlim Pouch iPhone 3G / 3GS White

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 21,59

Aanbieding
Aanbieding
Sena UltraSlim Pouch leer iPad 1/2/3/4 Wit

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 14,99

Aanbieding
Sena UltraSlim Pouch leer iPhone 4(S) wit

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 9,99

18 artikel(en)

Black Friday met Sena

Black Friday Sena, leren hoesjes voor je telefoon

Het merk Sena ontwerpt beschermende hoesjes, covers en wallet cases voor je iPhone, iPad en iPod. Sena heeft een echte know-how voor leer en biedt handgemaakte kwaliteitsproducten. Visueel aantrekkelijk en stijlvol, ze bieden optimale bescherming voor je apparaten! Ideaal als cadeau voor een geliefde of gewoon voor jezelf, laat je verleiden door de verschillende accessoires die op deze Black Friday te koop zijn, van ultradunne hoesjes om je smartphone makkelijk mee te nemen tot portemonnee hoesjes om je essentials altijd bij je te houden. 

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we onze producten meer en meer toegankelijk en betaalbaar. Crazy sales gebeuren tijdens Black Friday dus zorg ervoor dat je het niet mist!