Black Friday UAG

Black Friday SALE!

Op zoek naar een UAG case? Bij SB Supply vind je een ruim assortiment aan Urban Armor Gear producten, verkrijgbaar voor je iPhone, Samsung Galaxy, iPad en MacBook. Urban Armour Gear is opgericht door vier atleten uit de Verenigde Staten en is het topmerk voor moderne hoesjes voor smartphones en tablets. Hoogwaardige materialen, maximale bescherming en het onmiskenbare sportieve design zijn de belangrijkste kenmerken van deze hoesjes. Bekijk onze Black Friday aanbiedingen voor deze producten!

Aanbieding
Aanbieding
UAG Scout Tablet Case iPad Pro 11 zwart

Normale prijs: € 44,95

Aanbieding prijs € 37,99

Aanbieding
Aanbieding
UAG Hard Case Civilian iPhone 11 Pro zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Item 1 tot 32 van 110

Black Friday met Urban Armor Gear

UAG (Urban Armor Gear) staat voor ultralichte maar oersterke cases voor smartphones die zelfs voldoen aan de eisen van het Amerikaanse leger. De cases zijn zeer comfortabel voor dagelijks gebruik, maar ook geschikt voor extreme omstandigheden. Wij bieden een ruim assortiment aan UAG cases voor verschillende toestellen, zoals de iPhone, iPad, Samsung Galaxy of Microsoft Surface.

Black Friday Urban Armor Gear Pathfinder

De Pathfinder-serie van UAG bestaat uit handgemaakte hoesjes van ultrasterke materialen die voldoen aan de hoogste beveiligings- en veiligheidsnormen. De buitenkant van de iPhone en Samsung Galaxy cases zijn gemaakt van hard plastic, wat optimale bescherming biedt tegen krassen, vallen en vuil. Zo is de iPhone optimaal beschermd in alle extreme situaties. Dankzij de uitsparingen in de case kun je nog steeds alle poorten en knoppen gebruiken en behoud je het vertrouwde geluid en de telefoonkwaliteit van je toestel.

Black Friday Urban Armour Gear Metropolis

De Metropolis collectie van UAG is beschikbaar voor zowel smartphones als tablets. De omklapbare functie van de case maakt hem zeer veelzijdig en stelt je in staat om op je gemak een video te bekijken of te lezen. Een rubberen schermrand en de geïntegreerde padding zorgen ervoor dat alle delen van het toestel goed beschermd zijn.
De hoesjes van Urban Armor Gear zijn dus niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor mensen die hun toestel optimaal willen beschermen.

Black Friday 2022 bij SB Supply!

SB Supply heeft altijd geloofd in de kracht en het belang van Black Friday. Elk jaar maken we onze producten meer en meer toegankelijk en betaalbaar. Er gebeuren waanzinnige sales tijdens de Black Friday dus zorg dat je het niet mist!