Securo Tablet vloerstandaard: de beste informatiezuil voor jouw tablet

Als je op een beurs staat en je jouw producten of services op jouw iPad of Galaxy Tab wilt presenteren, dan is de Tablet vloerstandaard van Securo perfect voor je! De standaard kan ook in een winkel worden gebruikt om producten te presenteren. De gebruikers van de iPad kunnen het apparaat volledig gebruiken als het apparaat in de standaard zit maar ze kunnen de iPad niet uit de standaard halen. Op dit exemplaar van de Securo kan de homeknop op de iPad worden afgeschermd zodat niemand op de homeknop van het apparaat kan drukken. Ideaal als u de iPad op een bepaald programma wilt houden.

Securo Tablet vloerstandaard

In de standaard zit een ruimte speciaal gemaakt om de oplaad kabel van de iPad of Galaxy Tab door te voeren. Uiteindelijk komt de oplaad kabel uit aan het voetstuk van de standaard. Bij de voetplaat zitten tevens ook rubber dopjes zodat de standaard niet makkelijk verschoven kan worden. Langs deze dopjes kan de oplaad kabel weggeleid worden.

De Securo Tablet vloerstandaard kan in elke openbare ruimte diefstal veilig geplaatst worden. De behuizing is gemaakt van metaal en is geschikt om elk soort tablet in te stoppen. Met een extra product genaamd de pushlock is het een stuk makkelijker om de tablet na afloop uit de standaard te krijgen. 

Deze vloerstandaarden worden vaak gebruikt door banken, autodealers, restaurants, hotelketens, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en luchtvaartmaatschappijen. Het is een enorm goed kwaliteitsproduct dat geproduceerd is door een Nederlandse producent.  

Perfect voor bedrijven

U kunt deze standaard voor alle situaties gebruiken. Wilt u informatie geven aan uw klanten via uw tablet in uw winkel of een tablet gebruiken voor presentatieve doeleinden op een beurs? De standaard is perfect voor alle presentatieve gelegenheden. 

Securo Tablet vloerstandaard

Geplaatst in Algemeen door Remi Klijn