Satechi Apple Watch Stands

Satechi helpt u het leven leuker en makkelijker te maken. Satechi ontwerpt efficiënte, aantrekkelijke en betaalbare accessoires voor Applegebruikers. Ze ontwikkelingen verschillende accessoires met een exclusief design voor uw Appleapparatuur. Alle producten worden gemaakt met oplossingen in het achterhoofd. Door de accessoires van Satechi worden uw ervaringen verbeterd.

Smart Charging Stand

Met de elegante Satechi Smart Charging Stand kunt u gemakkelijk vier apparaten tegelijk opladen. De Smart Charging Stand heeft een verborgen USB-poort op de bovenkant van de Stand, hiermee kunt u uw iPhone, FitBit of Apple Watch opladen. Er worden drie handige adapters meegeleverd, waarmee u kan kiezen welk apparaat u op wilt laden. Verder heeft Smart Charging Stand drie extra USB-poorten aan de basis, om extra appraten op te kunnen laden. 

Satechi Aluminium Apple Watch Stand

Laad uw Apple Watch makkelijk op met de Satechi Aluminium Apple Watch Stand. De stand is ontworpen om elke Apple Watch te kunnen ondersteunen, ongeacht het materiaal. De Apple Watch Stand werkt met behulp van een magnetische oplaadkabel. De stand is verhoogd en in een schuine hoek geplaatst, zodat er gemakkelijk gebruik gemaakt kan worden van de Apple Watch terwijl deze op de oplader gevestigd is. U kunt zo snel en makkelijk de tijd of inkomende berichten bekijken.

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe