B&O PLAY

B&O PLAY is een combinatie van het luxe merk Bang & Olufsen en PLAY door die combinatie werd B&O PLAY gevormd. PLAY staat voor nieuwsgierigheid, positiviteit en energie.

De producten van B&O PLAY hebben eenvoudig maar toch duidelijk design. De producten zijn makkelijk te gebruiken in het dagelijkse leven en geven uitstekend geluid van een hoge kwaliteit.

B&O PLAY wil niet zomaar een koptelefoon maken of zomaar een luidspreker ontwerpen, ze willen zorgen voor kippenvel bij de mensen. Met elke nieuwe versie van een koptelefoon of luidspreker proberen ze weer nieuwe functies toe te voegen die de u versteld doen staan. 

Bang & Olufsen ontwerpen vooral luidsprekers voor in huis, die u dus daar laat staan en niet draagbaar zijn. B&O PLAY ontwerpt de draagbare speakers en hoofdtelefoons maar wel allemaal met hetzelfde soort design.

Thuis speakers
De BeoPlay A6 en de BeoPlay A9 zijn speakers die er niet uit zien als een speaker, ze hebben een uniek design waardoor u ze gewoon in uw huis kunt plaatsen en niemand die ziet dat het een luidspreker is.

Draagbare speakers
De Beolit15 en de BeoPlay A2 zijn luidsprekers die u thuis kunt gebruiken maar ook buitenshuis te gebruiken zijn. Het materiaal waar de speakers van zijn gemaakt beschermt de speakers tegen vuil en krassen, u kunt ze dus gerust mee naar buiten nemen en met lekker weer in het park genieten van uw favoriete muziek.

Lees hier de blog over de Beolit 15

Koptelefoons
Oortjes en koptelefoons B&O PLAY heeft ze allemaal en elk met de beste ontwerpen en de nieuwste tools. Zo heeft u bij de BeoPlay H7 en de BeoPlay H8 uw smartphone niet eens meer nodig voor het volgende liedje op te zetten of het geluid harder te zetten, dit is te bedienen op de koptelefoon.

Lees hier de blog over de BeoPlay H8

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe