Beolit 15 altijd en overal optimaal geluid

De Beolit 15 maakt het mogelijk om overal waar u bent naar het unieke geluid van de luidspreker te kunnen luisteren, hij is makkelijk mee te nemen en vult elke ruimte met perfect geluid. 

De BeoPlay Beolit 15 beschikt over True 360 uniek geluid, zo maakt het niet uit waar u in de kamer staat of waar u de Beolit 15 in de kamer neer zet iedereen kan evengoed van het geluid genieten. Met zijn piekvermogen van 240 Watt is er genoeg geluid om ook grotere ruimtes met uw muziek te vullen.

Verbinden:

Het is heel gemakkelijk om verbinding te maken met de Beolit 15, via bluetooth en via een aux kabel. De Beolit 15 is via Bluetooth streaming de beste in zijn klasse met Bluetooth 4.0.

Beolit 15 is een sociale luidspreker, hij kan 8 gebruikers onthouden en zo kunt u samen met uw vrienden om de beurt voor dj spelen.

Materiaal:

-       Aluminium
-       Plastic
-       Rubber
-       Leer

Het raster van de luidspreker is gemaakt van geanodiseerd met parel-gestraald aluminium. De gaten zijn uitgestanst en zorgvuldig geplaatst voor optimaal geluid. Het aluminium beschermt tegen krassen en vuil. U kunt hem dus gerust bij de zomerse barbecue neerzetten.

 

De Beolit 15 weegt 2.7 kg en is dus gemakkelijk mee te nemen.

Op de bovenkant van de Beolit 15 bevinden zich 4 knopjes waarmee u de luidspreker kunt bedienen, dat kan ook via het apparaat waarmee de luidspreker is verbonden.

-       Beolit 15 aan/uit
-       Bluetooth aan/uit
-       Geluid harder
-       Geluid zachter

Het hengsel van de Beolit 15 is gemaakt van premium full-grain leer. Het leder ligt fijn in de hand en is zo op de luidspreker gepositioneerd zodat wanneer u de luidspreker draagt hij niet alle kanten op schudt.

De batterij gaat tot 24 uur mee zonder op te hoeven laden. Aan de achterkant van de luidspreker bevindt zich een klepje waarachter de stekker van de Beolit 15 opgeborgen zit en waar u uw oplaadkabel van uw mobiele apparaat kunt opbergen. U kunt namelijk via de USB-poort uw mobiele apparaten opladen, terwijl u muziek afspeelt. Aan de bovenkant is de Beolit 15 voorzien van een rubberen anti-slip laag zodat uw smartphone gewoon blijft liggen tijdens het luisteren naar de muziek.

 

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe