BeoPlay hoofdtelefoon H8

BeoPlay hoofdtelefoon H8 

BeoPlay ontwerpt hoofdtelefoons waarmee u de drukte van tegenwoordig even kunt ontsnappen en een adempauze kan nemen. Een hoofdtelefoon die door middel van intuïtieve touch kunt bedienen.

De functies

BeoPlay H8 is voorzien van 6 nieuwe functies die het luisteren naar muziek makkelijker en interessanter maken. Zo is de hoofdtelefoon uitgerust met een touch kant (de rechterkant), waarmee u de hoofdtelefoon kunt bedienen. Zo wordt muziek luisteren een echt feestje en met de mogelijkheid om in totaal 14 uur naar muziek te kunnen luisteren zonder op hem op te hoeven laden maakt het helemaal goed.

  • Wanneer u een inkomend gesprek heeft kunt u dat gesprek aannemen door uw vinger op de touch kant te leggen. Via deze manier kunt u ook uw muziek op play of pauze zetten.
  • Bent u een liedje aan het beluisteren waar u helemaal fan van bent dan kunt u door met een boog uw vinger van links naar rechts te swipen het volume hoger zetten. Moet u even opletten of gaat u een gesprek aan kunt u de muziek zachter zetten door met een boog van rechts naar links te swipen.
  • Tijdens het luisteren naar muziek zit u niet te wachten op ruis (kleine storing) door het omhoog swipen maakt u die mogelijkheid kleiner en met het omlaag swipen verhoogt u de kans op ruis. Dit kan tijdens het luisteren naar liedjes maar ook tijdens het telefoneren.
  • Wanneer u een inkomend gesprek heeft waar u op dat moment geen zin of geen tijd voor heeft legt u uw vinger wat langer op de touch kant en zo negeer of beëindigt u een gesprek.
  • Heeft u een liedje gevonden wat u heel leuk vond dan kunt u twee keer op de touch kant tikken en zo speelt u dat leuke liedje nog een keer af.
  • Bent u een liedje aan het beluisteren wat u niet leuk vindt of een liedje dat u prongeluk door heeft geklikt kunt u van links naar rechts swipen dan krijgt u het volgende nummer en van rechts naar links krijgt u het vorige nummer.

Materiaal doet er zeker toe!

Muziek is een manier van ontspanning en door de materialen die zijn gerbuikt voor de BeoPlay H8 heeeft u nog nooit zo comfortabel muziek kunnen luisteren. De kussentjes die op uw oren rusten zijn gemaakt van traagschuim, daar worden ook matrassen en kussens van gemaakt u zou er bij wijze van spreken op kunnen slapen. Verder is de hoofdtelefoon gemaakt van lamsvel en de touch kant is van gepolijst aluminium, zodat de hoofdtelefoon snel reageerd op aanrakingen.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe