Bereik uw ideale gewicht

De withings body is niet zomaar een weegschaal, het weegt uw gewicht maar via de app stimuleert het u ook en meld hij wat goed is om te eten verder meet die uw vet massa, spiermassa, het water percentage in uw lichaam en het bot massa. Zo krijgt u en de Withings body een goed beeld van uw lichaam.

Via de app kunt u de afgelopen weegmomenten zien, dus wanneer u een tegenvaller heeft laat de app zien hoe goed u eigenlijk bezig bent.

Withings maakt het u makkelijker om uw doel te bereiken en een goed inzicht te krijgen in wat u nu precies aan het doen bent en hoeveel u kwijt bent. Withings Body werkt samen met meer dan 100 gezondheid en fitness apps, zoals Weight Watchers, Lose It! etc. Deze zijn te koppelen aan de Health Mate app en zo helpen al die apps om uw doel te bereiken. 

Je geeft in de Health Mate app aan wat uw streefgewicht is en in welke tijd u dat wilt bereiken, de Health Mate app berekent dan hoeveel calorieën u per dag mag hebben en wat u dan kunt eten. Geef aan op de app wat u gegeten heeft de app berekent dan hoeveel calorieën dat zijn en ook hoeveel calorieën u nog mag hebben. Na het wegen geeft de app u advies, badgets alles om u te motiveren om door te gaan uw doel te bereiken.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe