Algemeen

Wat is een Thunderbolt?

14 sep. 2022 13:17:51

De Thunderbolt is een handige kabel dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleindes. De Thunderbolt is ontwikkeld door Apple en Intel, zij brachten de eerste Thunderbolt uit in 2011. In de loop van de jaren zijn er meerde generaties van de Thunderbolt uitgebracht. Lees snel de blog om erachter te komen welke er allemaal op de markt zijn en wat het verschil is tussen de verschillende generaties van de Thunderbolt.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Dries Hoefnagels

gps-trackers-sbsupply

Naarmate de vakanties beginnen worden passagiers die via luchthavens over de wereld reizen geteisterd door bagageproblemen. Van lange vertragingen bij het ophalen van bagage, tot het worden gevraagd om de koffers een dag voor de vlucht af te geven. Door deze vervelende situaties ziet men vaak gebeuren dat de bagage uiteindelijk zoek raakt. Nu de spanningen hoog oplopen als gevolg van vertragingen en annuleringen van vluchten, verergeren deze problemen de stress waar vakantiegangers momenteel al last van hebben. Zorg er daarom voor dat jouw koffer met kostbare spullen altijd is terug te vinden met onze compacte trackers! 

Lees meer

Zomer essentials

1 jul. 2022 15:50:30

De winter is voorbij en de zomer komt eraan. Met het heerlijke weer voelen buitenactiviteiten nog beter. SB Supply zorgt ervoor dat je deze zomer de beste tijd van je leven hebt. In deze blog delen we alle zomer essentials. 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

Invoxia heeft al een reeks producten die vertrouwen op GPS om alledaagse voorwerpen te volgen. Nu wordt het assortiment uitgebreid met een slimme hondenhalsband. Met deze slimme halsband kan je de altijd de locatie, beweging en gezondheid van jouw hond bekijken. Lees in deze blogs alle functies van de slimme halsband van Invoxia.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

Koptelefoon of oordopjes?

2 jun. 2022 16:06:56

Koptelefoon-of-oortjes

Muziek luisteren doen we allemaal, maar doe je dat het liefst via je koptelefoon of toch liever via je oordopjes? Wij leggen je de precies uit wat de voordelen zijn van beide opties. Heb je moeite om een keuze te maken? Geen probleem, met onze keuzehulp weet je direct wat jij wil! 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee & Esra Demirtas

Reis essentials voor deze zomer!

30 mei 2022 11:10:09

Dit jaar is de geur van de zomer weer terug. De vakantiemodus staat aan, zonnebrandcrème is een must, en natuurlijk is het genieten van de zon en de schoonheid van moeder natuur. Naast zonnebrandcrème zijn reishulpmiddelen essentieel voor een vlotte en aangename reis. Lees deze blog om meer te weten te komen over welke reisgadgets heel handig zijn voor elke reis!

Lees meer

Wat is snel laden?

19 mei 2022 11:56:37

Stel je bent onderweg en je apparaat heeft nog maar een batterijpercentage van 3 procent. Overweeg nu eens een normale oplader te gebruiken, die er uren over doet om jouw apparaat volledig op te laden. Als je haast hebt en maar een paar uur om je apparaat op te laden dan is dit niet de beste optie. Lees verder om meer te weten te komen over snelladen en hoe je de beste adapters kunt vinden om jouw apparaat snel en gemakkelijk op te laden.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Angelina Percy

De Nanoleaf-producten zijn slimme lichten in de vorm van panelen die gemakkelijk te gebruiken en aan de muur te bevestigen zijn. De panelen toveren de intelligente verlichting om in een gepersonaliseerde ruimte of zelfs een kunstwerk. Wil je uitgebreid lezen wat Nanoleaf is en hoe het de atmosfeer van jouw huis, restaurant of café kan veranderen? Lees dan onze blog.

Lees hier verder hoe je de meest creatieve en gepersonaliseerde ontwerpen kunnen maken om jouw ruimte op te lichten.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

Heb je je ooit afgevraagd wat voor product Apple gebruikt om hun schermen schoon te maken? Nou, het grote geheim is onthuld en iedereen wil het in handen krijgen. Je wilt je kans echt niet missen, want de producten lopen als een sneltrein. Zeg “whoosh whoosh” tegen vieze, vingerafdrukken op schermen! Hier zijn de producten die het schoonmaken van je scherm een stuk makkelijker zullen maken.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Esra Demirtas

Welke Apple Watch 2022

11 apr. 2022 15:00:20

Je vraagt je waarschijnlijk af wat de verschillen zijn tussen de acht generaties van de Apple Watch. Wat zijn de voordelen van de nieuwste modellen? Welke opties en welke maat Apple Watch moet ik kiezen? Toegegeven, het is gemakkelijk het spoor bijster te raken en de verkeerde keuze te maken. In deze SB Supply blog zullen we je helpen de beste beslissing te nemen op basis van jouw behoeften en, natuurlijk, jouw budget.

Lees meer
Item 1 tot 10 van 166