SB Supply in de media

© BBP Media / Berend Snethlage

Groenlo - SB Supply Europe BV is uitgeroepen tot de nummer 2 van de Ecommerce50 Shopping Awards 2019. De webwinkel voor tablet, smartphone en laptop accessoires behoort hiermee tot de tien snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Deze uitreiking is gebaseerd op het onafhankelijke onderzoek uitgevoerd door consultancy bureau EY.

Lees meer

Franse tv bij SB Supply

9 mrt. 2017 14:33:50

SB Supply heeft interesse opgewekt bij de Franse televisie. De opnames waren voor de Franse zender France 3, een bekende zender in Frankrijk van de publieke omroep. Ze waren geïnteresseerd naar de manier van werken bij SB Supply, wat voor bedrijf het is en wat SB Supply verkoopt, dat SB Supply niet alleen levert in Nederland, België en Duitsland maar nu ook beschikbaar is op de Franse markt en daar verder wil gaan groeien.

Lees meer

SB Supply FD Gazellen

16 nov. 2016 13:09:00

SB Supply is genomineerd voor de FD Gazellen Awards. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het financieel dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van het jaar, SB Supply behoort nu tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer

SB Supply overname online shops KPTG

21 mrt. 2016 14:14:39

SB Supply heeft alle online shops van KPTG overgenomen. Waaronder een paar grote concurrenten van SB Supply. Hierdoor heeft SB Supply meer contacten kunnen leggen met nieuwe leveranciers en is ons assortiment uitgebreider dan ooit. We hebben mede door deze overname tientallen merken aan ons assortiment toegevoegd en van die merken kunnen wij de consument de beste prijzen aanbieden.

Lees meer

GROENLO / ROTTERDAM - Het E-Commerce bedrijf SB Supply Europe, eind 2010 door Sander Berendsen in Ulft opgericht, heeft aangegeven haar gehele dienstverlening inclusief magazijn, klantenservice, marketing en productmanagement te verplaatsen naar Groenlo waar samen met partner Gamp ebiz B.V. verder zal worden gewerkt aan de uitbreiding van het bedrijf. Vanaf 1 juni dit jaar is er gesproken door SB Supply met Gamp ebiz over een te vormen synergie. 

Lees meer

Vandaag was de fotograaf van het tijdschrift de Zaak bij #sbsupply in Rotterdam op bezoek voor een bijzondere foto... Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het dan in de volgende uitgave van 'de Zaak'. Sander heeft een Withings bloeddrukmeter om, een BookBook voor iPhone 4(S) in zijn hand en een Plantronics BackBeat Go 2 in zijn oren.

Lees meer

SB Supply op Emerce

27 mei 2013 16:18:07

Webwinkel SB Supply zet sinds kort Copernica Marketing Software in voor zijn e-mailmarketingcampagnes. SB Supply zocht op naar een oplossing waarmee zij meer conversie uit e-mailmarketing kunnen halen, en zagen in Copernica de geschikte oplossing.

Lees meer
Item 1 tot 10 van 20