iPad nieuws

Welke iPad heb ik?

29 mei 2017 14:21:58

Weet u niet welke iPad u heeft? Door de vele modellen kunt u snel in verwarring komen. Maar als u opzoek bent naar de beste bescherming voor uw iPad, moet u wel eerst weten welke iPad u heeft. Daarvoor heeft SB Supply voor u een overzicht gemaakt zodat u erachter kunt komen welke iPad u heeft.

Lees meer

Spelenderwijs leren met Osmo

22 nov. 2016 14:39:16

Ouders vinden de ontwikkeling van hun kind belangrijk. Daarom zorgt Osmo dat kinderen op een andere manier gebruik maken van de iPad. Kinderen leren op spelenderwijs meetkundige problemen op te lossen.

Osmo is een spelsysteem voor de iPad. Het spelsysteem is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Dit spelsysteem combineert het beeldscherm met de praktijk. De iPad wordt bevestigd in de houder en over de camera plaatst u een spiegeltje. Vanuit de camera scant hij wat uw kind neerlegt of tekent. Osmo heeft verschillende educatieve spelletjes zoals werken met getallen, woorden en figuren.

Lees meer

Scholen beginnen steeds meer gebruik te maken van iPads. Waar dit in Amerika al de normaalste zaak van de wereld is, maakt deze ontwikkeling ook in Nederland sprongen. Leerlingen worden op deze manier beter voorbereid op de wereld van morgen. Leerlingen groeien op in een technologisch tijdperk waarin tablets centraal staan en om het maximale rendement uit een leerling te halen is het verstandig om hen hierin te stimuleren.

Lees meer

De ideale tablet standaard

27 feb. 2015 10:12:00

De laatste tijd hebben wij steeds meer vraag gekregen naar tablet standaarden. Een iPad standaard is ideaal voor zakelijk gebruik zoals showrooms en beurzen. Tablet standaarden (in België vaak een tablet / iPad staander genoemd) zijn er in verschillende soorten en maten: tafelstandaarden, muurstandaarden en vloerstandaarden. Daarnaast moet je device natuurlijk passen in de tablet standaard. Echter er zijn veel meer vragen die van belang zijn bij de keuze van een goede tablet standaard zoals moet de tablet (een iPad of Galaxy) worden opgeladen tijdens het gebruik, moet de tablet er makkelijk uit kunnen (zonder dat de tablet standaard open moet worden geschroefd) en welk materiaal is geschikt. Er zijn nog meer punten die belangrijk voor je kunnen zijn. Daarom deze uitgebreide blogpost over tablet zuilen! 

Lees meer

Griffin Survivor Cases

3 apr. 2014 16:09:50


De meeste cases beschermen uw toestel tegen stootjes of krasjes, maar de Griffin Survivor cases beschermen uw toestel tot het uiterste. De stoothoes voldoet aan Britse militaire standaarden voor vallen, stoten, regen en wind en en beschermt uw toetsel in vrijwel elke omgeving beschermen - zelfs als u de Survivor case laat vallen vanaf twee meter op beton.

Lees meer

Tablets (iPads) in de klas

16 okt. 2013 12:19:44

Op steeds meer scholen in Nederland wordt met tablets gewerkt.
“Wat leerlingen zien als spelletje doen, is eigenlijk leren.”


De les begint pas weer om kwart over één, maar de leerlingen van groep 7 van basisschool De Windhoek komen ruim op tijd binnen. Ze pakken hun lesmateriaal uit de kast en gaan er zelfstandig mee aan de slag. Het enige verschil: voor hun neuzen ligt geen boek, maar een iPad met Survivor case, volgestouwd met educatieve apps.           

Lees meer

We krijgen soms leuke mails naar aanleiding van onze producten. Deze foto willen we graag met jullie delen. Als je Apple producten hebt en wilt multitasken, dan kun je niet om Twelve South heen! De iPad is bevestigd d.m.v. een Hoverbar en de MacBook Pro staat op een HiRise stand. Prachtige producten en onmisbaar voor een multitasker, developer en gadget liefhebber!
 

Lees meer
Item 1 tot 10 van 14