De beste bescherming met Lifeproof cases

Van de LifeProof cases zijn er in verschillende versies zo zijn er de Nüüd en de Fre cases voor Apple en Android. De cases van het merk LifeProof zijn waterdicht, dit testen ze in de LifeProof-fabriek doormiddel van 2 watertesten de cases die de beide testen goed door komen worden opgestuurd voor de verkoop en de cases die daarin falen worden niet verkocht.

De LifeProof cases voldoen aan de Amerikaanse militaire voorwaarde voor val en stoot schade. De LifeProof case beschermt uw smartphone tegen alle dagelijkse trillingen, druppels en stoten, de cases beschermen tegen de meest voorkomende schade aan smartphone en tablet.

De LifeProof Nüüd en Fre cases kunnen beide tegen water, modder en sneeuw, ze zijn dus ideaal voor water- en wintersporten. Ook is er bij beide cases een ingebouwde bescherming tegen krassen en waardoor uw touchscreen wordt gewaarborgd. Ze hebben een compact design en ligt lekker in de hand.

Het gerbuik en de toegankelijkheid van uw smartphone of tablet worden door de case niet belemmerd. LifeProofs CrystalClear antireflectie gecoate optische lens zorgt voor distorsievrije foto's en video's. Verder is het luisteren naar uw favoriete muziek ook helemaal geen probleem doormiddel van het dynamisch ontworpen geluidsverbeteringssysteem kunt u naar loepzuiver geluid luisteren.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe