De Stand die u nodig heeft voor de MacBook

De Twelve South ParcSlope is oorspronkelijk gemaakt voor de MacBook, en is de perfecte schuine desktop standaard voor creatief werk op de nieuwe iPad Pro. Door de stand in een hoek van 18 graden te draaien, kun je op een comfortabele manier belangrijke dingen noteren of schetsen maken. De Lightning kabel kan door een ingebouwd kabel systeem eenvoudig weggewerkt worden rond de Macbook waardoor je geen last hebt van overtollig draad. Een andere handige tool van de ParcSlope is de opslagplaats voor de Apple Pen wanneer deze niet gebruikt wordt. Gebruikt je liever het toetsenbord van het beeldscherm dan een los toetsenbord? ParcSlope creëert een ideale hoek voor het typen op de MacBook.

 

Compatibel met nagenoeg iedere MacBook

De ParcSlope standaard van Twelve South is vervaardigd uit één stuk metaal, afgewerkt in de stijl van de MacBook en bovendien voorzien van extra tools. Drie richeltjes aan de bovenkant maakt de parcSlope compatibel met de MacBook 12 inch, MacBook Air 11 en 13 inch, MacBook Pro 13 en 15 inch en MacBook Pro met retina beeldscherm 13 en 15 inch. 

ParcSlope voegt meer schermhoogte toe en verbetert het typ gemak

ParcSlope combineert het kijkgemak van de iPad Pro of Air met de comfortabele 18 graden hoekfunctie om perfect te kunnen typen. Met het gebruik van de ParcSlope Stand van Twelve South, kun je vliegensvlug een artikel schrijven of een e-mail eruit sturen. Verder is de ParcSlope ook een handige stand. Wanneer je naar een vergadering moet, koppel je de Macbook los van de ParcSlope en blijft de stand op dezelfde hoogte staan. Deze handige tool zorgt ervoor dat de stand altijd op de juiste hoogte blijft waardoor je meteen weer aan het werk kan wanneer je terug bent van de vergadering.

 

Voeg comfort toe aan jouw MacBook op het werk of thuis

Als je net als ik een voorstander bent van het comfort van een desktop, maar een laptop nodig hebt om zijn mobiliteit, is de ParcSlope jouw redding. De Twelve South Parcslope verhoogt het beeldscherm van de MacBook tot een ideale hoogte voor je nek, zodat je een zware werkdag aankunt. 

Twee schermen hoeven niet naast elkaar te staan

Veel creatieve professionals gebruiken een extra display rechts of links van de MacBook. Dit kan problemen opleveren wanneer je weinig werkruimte hebt. ParcSlope maakt een andere opstelling van de MacBook mogelijk. Plaats de MacBook voor het tweede scherm om ruimte te besparen. De werkwijze van de twee beeldschermen blijft hetzelfde en u hoeft maar de helft van de ruimte te gebruiken.

Geplaatst in Algemeen door Frank Koot

Reacties

Voeg reactie toe