Gaming stoel voor zware mensen / Gaming stoel voor lange mensen

Game stoel voor zware en lange mensen

Game stoelen voor langere of zwaardere mensen zijn een probleem op zich, bijna alle game stoelen die je ziet bij je favoriete gamers, streamers of Youtubers, hebben een lengte en gewicht beperking die niet alle mensen passen.

Maar maak je geen zorgen, er zijn uitstekende game stoelen voor langere en zwaardere mensen. Die eigenlijk ook nog eens comfortabeler zijn dan hun tegenhangers. 

In deze blog laten we je weten waar je op moet letten bij je aankoopbeslissing en welke game stoel schikt is voor jou!

Gaming stoel voor zware mensen

Nordic Gaming Heavy Metal Gaming Chair

De niewe Heavy Metal Gaming Chair is de perfecte game stoel voor zware en lage mensen. Met zijn high-end afwerking, hoge belastbaarheid, extra vulling en een draagvermogen tot 200kg maakt hem onmisbaar voor de prettigste game-, werk- en leerervaring van je leven. Geen enkele gamestoel heeft deze kenmerken in een elegant Deens design. De Heavy Metal, is de grootste en meest solide game stoel op de markt. Ook al is deze game stoel ontworpen voor zware mensen, hij biedt een uitstekend comfort voor gamers van alle maten! Met de klasse 4 gas lift en 5 wielen aan de basis, is deze game stoel zeer populair bij de grote gamers!

Specificaties:

- Hoogte: 133-139 cm
- Verstelbare armleuning 
- Sterrenbasis 
- Klasse 4 gaslift
- Verstelbare hoogte 
- Verstelbaar zitvlak
- Draagvermogen: tot 200kg 
Zitting: breedte 48 cm, hoogte instelbaar tot 6 cm, diepte 48 cm
Rugleuning: breedte 63 cm, hoogte 87 cm

Bestel hier jouw Nordic Gaming Heavy Metal Gaming Chair in Zwart/wit of Rood/zwart!

Game stoel voor lange mensen

De Gear4U Elite Gaming Chair

Deze game stoel is perfect voor lange mensen, door zijn lange rugleuning, verwijderbare nek/rugkussen, verstelbare onderdelen en uiterst gedetailleerde afwerking biedt hij alle comfort voor lange mensen. De Elite Gaming Chair van Gear4U is uiterst veelzijdig en een absolute topper op de gamingmarkt. Gebruik de verstelbare rugleuning (90-180°) om een welverdiend dutje te doen tussen de killstreaks door, of ontspan na een dag hard werken. De game stoel kan naar eigen voorkeur worden gepositioneerd, zodat je kunt spelen, werken en ontspannen vanuit de meest ergonomische positie. De Elite Gaming Chair is gebouwd op een metalen frame en bekleed met sterk en duurzaam PU leer. Hij is uitgerust met een gaslift klasse 4 en 5 wielen aan het frame. Deze gamestoel is zeer populair bij lange mensen! 

Specificaties: Verstelbare zithoogte, armleuningen en rugleuning - Maximaal gewicht 150kg - Rug- en nekkussens

De Gear4U Elite Gaming Chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Gear4U Elite blauw - Gear4U Elite groen Gear4U Elite rood - Gear4U Elite Zwart Gear4U Elite WitGear4U Elite carbon.

De Nordic Gaming Racer Gaming Chair

Deze stoel staat bekend om zijn sportieve design, lange rugleuning, verstelbare onderdelen en ondersteunend nek/rugkussen. Met de Racer Gaming Chair van Nordic Gaming krijg je het hele pakket. De rugleuning kan in een vlakke positie (90-180°) worden gezet, zodat je in alle rust na je FIFA-game een dutje kunt doen. De game stoel is gebouwd op een metalen frame en beschikt over een klasse 4 gaslift systeem met 5 matte wielen. Als je de stoel in de juiste stand zet, kun je comfortabeler dan ooit spelen. Een eerste klas gamestoel met veel functionaliteiten!

Specificaties: Verstelbare zithoogte, armleuning en rugleuning - Maximaal gewicht 150kg - Rug- nekkussens

De Nordic Gaming Racer Gaming Chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Nordic Gaming Racer blauw - Nordic Gaming Racer groen - Nordic Gaming Racer rood - Nordic Gaming Racer zwart - Nordic Gaming Racer wit.

Heb je nog vragen?

Wij helpen je graag de beste keuze te maken. Indien je geïntresseerd bent in een van onze game stoelen of meer informatie wenst, kun je altijd contact opnemen met onze klantendienst. Zo kun je er zeker van zijn dat je de game stoel koopt die bij jou past.

Je kunt ons bereiken nvan maandag tot donderdag van 09:00 - 17:30 uur en vrijdag van 09:00 - 17:00 uur op 0544 700200 of mailen naar helpdeskNL@sbsupply.nl

Geplaatst in Gaming door Swen Heijstee