Waar koop ik een game stoel?

Waar koop ik een game stoel?

Ben jij een echte gamer en spendeer jij het liefst al je tijd aan het winnen van een game? Dan is het belangrijk om een goede zit houding te hebben en lekker te zitten. Een gamestoel hoeft niet alleen mooi te zijn, maar moet je ook helpen met je houding en je ondersteunen waar nodig. Dit is voor SB Supply ook erg belangrijk, daarom verkopen wij de beste gamestoelen waarin je alles op een verantwoordelijke manier kunt winnen!

Ons assortiment:

Ben je een gamer die lang zit of juist korte gamesessies heeft? Bij SB Supply hebben we altijd een gamestoel voor jou! Met een breed assortiment met o.a. het Deense topmerk Gear4U heb je keuze uit meerdere series en kleuren. Ben je op zoek naar de ultieme game-ervaring? Bekijk dan eens de Gear4U Elite en Illuminated gamestoelen! Ben je op zoek naar nog een stapje hoger dan is het merk Ranqer echt een aanrader.  De gamestoelen van Ranqer bieden optimaal comfort voor iedereen die veel achter het bureau of gamingconsole zit. De stoelen van Ranqer zijn geïnspireerd door de beste stoelen ter wereld, deze inspiratie hebben we gecombineerd om lekker zittende en kwalitatief goede gamestoelen te creëren. Bij het merk Ranqer heb je zowel keus uit RGB of een normale gamestoel. Ook kun je kiezen voor een meer kantoor look met de Ranqer Office.

Gear4U

Gear4U is een topmerk onder de gamestoelen. Het Scandinavische merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit gaming chairs en het creëeren van een extreem comfortable game ervaring. In de gaming categorie is dit een absolute topseller die door meerdere gamers wordt aanbevolen. Gear4U heeft meerdere modellen, beschikbaar in verschillende kleuren. Zo heeft Gear4U de Gear4U elite stoelen, deze stoelen zijn van hoge kwaliteit waarbij je uren kunt gamen zonder pijn te hebben aan je lichaam en zo de beste gameprestatie kan leveren. Hieronder ziet je de Gear4U Elite, we hebben uiteraard nog meer modellen.

Ranqer

De gamestoelen van Ranqer kenmerken zich door comfort en ongeëvenaarde kwaliteit. Bij Ranqer kennen ze het belang van een goede bureaustoel voor gaming. Wanneer je uren achter het scherm doorbrengt kan een slechte houding je gezondheid schaden en jouw focus op de game verminderen. Met de Ranqer gamestoelen kies je voor het allerbeste. De bijzondere eigenschappen van de Ranqer gamestoelen laten jou ongekende prestaties leveren. Creëer het pronkstuk op jouw game-setup en steel de show op jouw eigen Twitch stream. Vele gamers gingen je voor.

RGB/LED verlichting gamestoelen

Het is razend populair in de game-industrie: RGB/LED verlichting om de aandacht te trekken met games en licht- en kleurencombinaties. Als gevolg daarvan bevatten de meeste gamerproducten nu RGB-verlichting. Chassis, geheugen, motherboards, graphics cards, toetsenborden, muizen en zelfs harde schijven. En nu is er een nieuw accessoire dat zich bij deze verlichtingstrend aansluit:  RGB / LED gaming stoelen! Een RGB/LED-verlichting gamestoel kan je setup echt naar het volgende level brengen. Bij SB Supply hebben we een ruim aanbod van RGB/LED-verlichting gamestoelen, zo hebben we de Ranqer Halo Fabric RGB gamestoel deze hoge kwaliteit gamestoel van Ranqer met RGB/LED-verlichting is een gamestoel die zorgt voor een helemaal nieuwe game-ervaring. Naast Ranqer hebben we nog meer merken die RGB/Led verlichting gamestoelen hebben, zo hebben we het merk Fourze. De RGB/LED verlichting stoel van Fourze heeft dynamische RGB -lichten waardoor je fel en scherp licht krijgt uit je gamestoel, hierdoor heeft de Fourze gamestoel een geweldig uiterlijk!

 

   Fourze Lightning gamestoel RGB zwart                 Ranqer Halo Fabric gamestoel (van stof) RGB / LED grijs

Gamestoelen voor kinderen

Naast de gamestoelen voor onze (jong)volwassen mensen kan een gamestoel voor de kinderen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Daarom hebben we bij SB Supply goed onderzoek gedaan welke gamestoelen van goede kwaliteit zijn en voor een goede zithouding zorgen voor de kinderen. Tijdens deze zoektocht kwamen de stoelen van Gear4U en van Fourze het beste naar boven. De stoelen zijn speciaal ontworpen voor kinderen qua grote en ondersteuning, zo kun je op jongen leeftijd je kind op een verantwoordelijke manier laten zitten, want je kan niet vroeg beginnen met gamen. Ook de stoelen voor de kinderen zijn uiteraard beschikbaar in RGB.

Junior Hero gaming chair van Gear4U.    Junior RGB gaming chair van Gear4U   Junior RGB gaming chair van Fourze

SB Supply Tip: Vooral voor kinderen en jongeren moet er extra aandacht besteed worden aan de zithouding. Bij iemand die nog in de groei is kan een verkeerde zithouding ernstige gevolgen hebben. 

Waarom een gamestoel kopen bij SB Supply?

SB Supply staat garant voor de beste kwaliteit en prijs. Ook zijn de gamestoelen van SB Supply gericht en goed getest op kwaliteit en prijs, zo kunnen we onze klanten de beste gamestoelen bieden. Ook hebben wij levering binnen een dag (voor 22:00 besteld) en is er iets fout aan je product/levering? Geen probleem bij ons kun je gemakkelijk contact met ons op nemen, onze klantenservice is Op werkdagen van 9:00 t/m 17:30 en op vrijdagen t/m 17:00. Vind hier ons retour beleid: Retour. Ook staan we bij SB Supply voor eerlijkheid en transparantie, zo hebben we verschillende certificaten zoals Trusted Shops. SB Supply is een Trusted Shops gecertificeerde online winkel. We voldoen daarom aan alle kwaliteitscriteria van Trusted Shops, meer vind je hier. Bovendien bieden wij de Trusted Shops Kopersbescherming, waarmee je bent verzekerd in geval van niet-levering of niet-restitutie tot maximaal € 20.000. Ook kun je bij ons super gemakkelijk betalen met bijvoorbeeld Ideal, Apple Pay, Paypal, ook is achteraf betalen bij SB Supply geen probleem je kunt bij ons achteraf betalen met Klarna!

Bekijk hieronder de trailer van de Ranqer gamestoel:

Geplaatst in Gaming door Lucas Rijnen