Withings Activité elke stap die u zet

Withings activité is een uniek en stijlvol horloge dat u motiveert en inspireert voor een gezondere levenswijze.
Het horloge is in Parijs ontworpen en is gefabriceerd in Zwitserland, het horloge draagt ook het Swiss Made kenmerk.

Kwaliteit:

Activité heeft een hoge kwaliteit Zwitserse wijzerplaten.
De wijzerplaten zijn ontworpen in Locle, ze komen in twee kleuren: een verfijnd witte wijzerplaat met een blauw accent en een glad zwart patroon met een oranje accent

De Withings activité is gemaakt van kras vast koepelvormige saffier glas gemaakt in een 5 ATM waterbestendige case, u zou er dus mee kunnen zwemmen alleen dan moet u dan wel even de lederen band verwisselen met een rubberen band.

De banden van de Activité zijn gemaakt van kalfs leer. De zorgvuldige gestikte banden zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Barenia leer van Haas Tanneries, de leverancier van de beste Franse Haute Couture warenhuizen. De banden zijn verkrijgbaar in het bruin of zwart.

 

De HealthApp

Activité houd al uw bewegingen bij en motiveert u zo om uw gezondheidsdoelen te bereiken. Via de app die bij het de Activité hoort kunt u het aantal stappen die u heeft gezet zien, hoeveel u er nog moet zetten om uw doel te bereiken. Verder kunt u zien hoeveel km in totaal heeft afgelegd en hoeveel calorieën u heeft verbrand.

Activité werkt samen met de Health Mate app die u helpt om uw persoonlijke activiteiten en gezondheidsdoelen te bereiken.

Voor tijdens het slapen

Draag het horloge ook tijdens uw slaap, Activité houdt ook uw slaappatroon bij ter controle. Op de app kunt u zien hoe u geslapen heeft, hij laat in een grafiek zien hoelang u wakker was, hoelang u in een lichte slaap was en hoelang u in een diepen slaap was. 

Stel een tijd voor wekker in via de HealthApp, de Activité is in staat om u stil te wekken doormiddel van vibratie. Wilt u weten hoe laat u gewekt wordt, geef dan drie tikjes op het glas en de wijzers zullen de wektijd aan geven.  

Tijdens het zwemmen kunt u de Activité dragen tot de 50 meter, verwissel wel nog even de lederen band met de rubberen band. Het horloge houdt de tijd van uw zwemsessie en de calorieën die u daardoor verbrand bij op de app.

Opladen is niet nodig, de Activité gaat op een batterij die maar liefst 8 maanden mee gaat.

Omdat het horloge verbonden is met uw smartphone stelt het horloge zodra u in een andere tijdzone zit de juiste tijd in. U hoeft dus zelf niet meer te kijken of uw horloge dan wel goed staat.  

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts

Reacties

Voeg reactie toe