Withings Activité: elke stap die je zet

Withings activité is een uniek en stijlvol horloge dat je motiveert en inspireert voor een gezondere levenswijze.
Het horloge is in Parijs ontworpen en is gefabriceerd in Zwitserland - het horloge draagt ook het Swiss Made kenmerk. Activité heeft een hoge kwaliteit Zwitserse wijzerplaten die in Locle zijn ontworpen.

Kwaliteit

De Withings activité is gemaakt van kras vast koepelvormige saffier glas gemaakt in een 5 ATM waterbestendige case. Je zou er dus mee kunnen zwemmen, alleen dan moet je wel even de lederen band verwisselen met een rubberen band.

De lederen banden van de Activité zijn gemaakt van kalfsleer. De zorgvuldige gestikte banden zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Barenia leer van Haas Tanneries, de leverancier van de beste Franse Haute Couture warenhuizen.


De HealthApp

Activité houd al jouw bewegingen bij en motiveert je zo om je gezondheidsdoelen te bereiken. Via de app die bij Activité hoort, kun je het aantal stappen die je hebt gezet zien en hoeveel je er nog moet zetten om jouw doel te bereiken. Verder kun je zien hoeveel km je in totaal hebt afgelegd en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Activité werkt samen met de Health Mate app die je helpt om jouw persoonlijke activiteiten en gezondheidsdoelen te bereiken.

Welk sporthorloge past bij mij?

Wat zijn de voordelen van Activité? Wij hebben het voor jou op een rijtje gezet zodat je kunt ontdekken of dit horloge bij jou past.

Voor tijdens het slapen

Draag het horloge ook tijdens jouw slaap, Activité houd ook jouw slaappatroon bij ter controle. Op de app kun je zien hoe je geslapen hebt. Hij laat in een grafiek zien hoelang je wakker was, hoelang je in een lichte slaap was en hoelang je in een diepe slaap was. 

Stel een tijd voor je wekker in via de HealthApp, de Activité is in staat om je rustig te wekken doormiddel van vibratie. Wil je weten hoelaat je gewekt wordt, geef dan drie tikjes op het glas en de wijzers zullen de wektijd aan geven.  

Sporthorloge voor zwemmen

Tijdens het zwemmen kun je de Activité dragen tot de 50 meter, verwissel wel nog even de lederen band met de rubberen band. Het horloge houdt de tijd van jouw zwemsessie en de calorieën die u daardoor verbrand bij op de app.

Sterke batterij

Opladen is niet nodig, de Activité gaat op een batterij die maar liefst 8 maanden mee gaat. 

Omdat het horloge verbonden is met jouw smartphone stelt het horloge zodra je in een andere tijdzone zit de juiste tijd in. Je hoeft dus zelf niet meer te kijken of jouw horloge dan wel goed staat.  

Benieuwd naar de andere producten van Withings? Klik hier voor ons gehele assortiment van Withings.

Geplaatst in Algemeen door Loesje Huijbregts