Bluelounge Soba kabelgoot zwart

In bestelling, verwachte uitlevering binnen 48/72 uur
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 24,99

De zwarte Bluelounge Soba brengt losse kabels samen in een buis die langs een muur of op een harde ondergrond kan worden bevestigd. Zo kunnen rommelige kabels worden geordend onder meubilair, bureaus en dergelijke. De zwarte Bluelounge Soba kabelgoot is ontworpen om op een eenvoudige manier kabels op te bergen en ze uit de weg te ruimen voor nette ruimtes.

€ 24,99

Bluelounge Soba kabelgoot zwart

Eigenschappen:
- Een systeem om op efficiente en gemakkelijke wijze controle te nemen over rommelige kabels

- Brengt losse kabels samen in een enkele buis door middel van een ritssluiting
- Plaats de buis eenvoudig op een harde ondergrond of langs een muur
- Speciale Vortex technologie, waardoor de rits in een glijdende beweging kan worden geopend
- Geschikt voor grote of kleine kabels - tot wel drie tegelijk
- Inclusief 3 montagedoppen, Y-splitter, 2 eindstukken, 1 Vortex rits hulpmiddel en 5 elastiekjes

Laat kabels zien wie de baas is
"Kabelmanagement kan voelen als een hele onderneming, maar het hoeft niet zo'n grote taak te zijn", zei Dominic Symons, Creative Director en oprichter van Bluelounge. "Bluelounge Soba is ontworpen om op een eenvoudige manier kabels op te bergen en ze uit de weg te ruimen voor nette ruimtes."

In de Soba wordt een speciale Vortex technologie gebruikt, waardoor de rits in een glijdende beweging kan worden geopend. Hierdoor kunnen de kabels eenvoudig worden geplaatst. Zodra de ritssluiting past, zal de Vortex technologie de kabels binnenin automatisch bundelen. Soba is geschikt voor grote of kleine kabels - tot wel drie tegelijk.

Bij de Bluelounge Soba worden drie montagedoppen geleverd, waardoor de gebundelde kabels kunnen worden geplaatst waar nodig. Installeer de kabels langs een muur, onder een bureau of achter een meubelstuk. Daarnaast bevat de verpakking van de Soba een Y-splitter, waardoor het mogelijk is kabels van twee verschillende apparaten te managen. Met Soba blijft de ruimte netjes en geordend.

De kabel is in totaal drie meter lang en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Het systeem bevat verder twee eindstukken, één Vortex rits hulpmiddel en vijf elastiekjes.

Artikelnummer SBA706
Fabrikantcode SB-BL
EAN-code 8886466091149
Merk Bluelounge
Kleur Zwart