Bugatti Book case Milano wallet leer iPhone 6(S) Plus

Niet meer leverbaar
€ 36,99

De bruine leren Bugatti Bookcase Milano wallet iPhone 6(S) Plus is een luxe lederen portemonnee case voor de Apple iPhone 6(S) Plus in de vorm van een boek. De iPhone 6 blijft vrij toegankelijk als deze in de Bugatti Smart BookCase zit en alle functies blijven te gebruiken. De camera blijft ook te gebruiken in de Bugatti iPhone 6 Plus Milano BookCase, want er is een uitsparing voor de camera.

Bugatti BookCases zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit leer. Dit product is gemaakt van echt leder en vormt daardoor een stijlvolle toevoeging op uw iPhone 6(S) Plus. De Bugatti iPhone 6 Pluscase sluit zich af met een magneetje. Naast het beschermen van uw iPhone 6(S) Plus kunt u met de Bookcase Milano van Bugatti ook enkele pasjes meenemen.

Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S, Apple iPhone 6S Plus
€ 36,99

Bugatti Bookcase Milano wallet leer iPhone 6(S) Plus

De bruine leren iPhone 6S Plus BookCase Milano wallet case van Bugatti is gemaakt van echt kwaliteitsleer en biedt uitstekende bescherming aan uw iPhone 6(S) Plus.

Functioneel beschermend
De op maat gesneden houder houdt uw telefoon stevig op zijn plek en beschermt hem bij vallen en stoten. Natuurlijk is er een uitsparing aanwezig voor de camera en kunnen poorten en knoppen nog gewoon gebruikt worden. Zowel de binnen- als buitenkant is van leder.

Met de hand gemaakt van echt leder
De BookCase Milano wallet case voor iPhone 6 Plus is gemaakt van echt leder van hoge kwaliteit. Het voelt lekker zacht aan en zal naar verloop van tijd alleen maar mooier worden.

Inhoud van de verpakking:
1 x Bugatti Bookcase Milano wallet leer iPhone 6 / 6S Plus

Artikelnummer SBA757
Fabrikantcode 08619
EAN-code 4042632086195
Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S, Apple iPhone 6S Plus
Merk Bugatti
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee