Catalyst Waterproof Case iPad Mini 4 zwart

Een vervangend product is beschikbaar.
Casecentive Ultimate Hardcase iPad Mini 4 zwart
Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 99,90

Aanbieding prijs € 89,99

met gratis verzending!

De beste bescherming zoeken voor uw Apple iPad Mini 4 is niet altijd gemakkelijk, maar de zwarte Catalyst iPad Mini 4 waterproof case brengt daar verandering in. De hoge kwaliteit waterproof cases van Catalyst bieden alledaagse bescherming, ook tijdens bizarre weersomstandigheden. De iPhone wordt beschermd tegen regen, sneeuw, zand en modder, zodat de device altijd en overal is te gebruiken.


De zwarte Catalyst case is de ultieme case voor de iPad Mini 4. De iPad Mini 4 waterproof case van Catalyst bevat in tegenstelling met andere waterproof cases ultiem gebruiksgemak, de iPhone kan eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. Ook kunt u gebruik blijven maken van TouchID als uw iPad Mini 4 in de case zit.

Geschikt voor: Apple iPad Mini 4 (2015)

Normale prijs: € 99,90

Aanbieding prijs € 89,99

met gratis verzending!
  • Koop 5 voor € 84,99 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 10 voor € 81,99 per stuk. en bespaar 9%

Catalyst waterproof case iPad Mini 4 zwart


Het installeren van de Catalyst waterproof iPad Mini 4 case is in tegenstelling tot andere waterdichte cases gemakkelijk. U klikt de iPad in de voorkant van de case - klikt de achterkant in de case en sluit de sluiting aan de onderkant van de case. Maak voor installatie altijd gebruik van een watertest en volg de instructies!

Water: De Catalyst iPad Mini 4 case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de Seidio Obex case kunt u  de onhandige onderwater camera thuis laten. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.

Zand: De Catalyst case is continu en permanent in het afdichten van uw iPad Mini 4 tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van uw iPad Mini 4. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.

Schokken: De Catalyst case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokke te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de iPhone ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw iPhone laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

Kenmerken:
- Een waterproof case die de iPad Mini 4 optimale bescherming biedt.
- Bestand tegen regen, sneeuw, zand en modder.
- Opgewassen tegen vallen (tot 2 meter) en stoten.
- Waterproof tot een diepte van 5 meter (IP68 geclassificeerd).
- De case is slank, stijlvol en functioneel.

Afmeting:
22.1cm x 15cm x 1,87 cm

Artikelnummer SBB173
Fabrikantcode CATIPDMI4BLK
EAN-code 4897041790443
Soort Back case (achterkant), Valbestendig, Waterdicht
Geschikt voor: Apple iPad Mini 4 (2015)
Merk Catalyst
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)