Griffin Survivor All-Terrain iPad Air Pink Black

Snel overzicht

Griffin Survivor All-Terrain iPad Air Pink Black
€ 69,90
Zet op verlanglijst

Gegevens

De ideale iPad hoes voor kinderen, school, horeca & op de bouw

De Griffin Survivor Extreme Duty hoes is getest en gecertificeerd om te voldoen aan eisen van het Amerikaanse en Britse leger. De hoes is ontworpen van om je Apple iPad 2, 3 & 4 te beschermen tegen extreme omstandigheden ... vuil, zand, regen, schokken, trillingen en tal van andere omgevingsfactoren. De Survivor wordt dus ook gebruikt in het leger en bij de politie en brandweer. Ook in de horeca wordt de Griffin iPad Survivor veel gebruikt, bv in combinatie met de Lightspeed Restaurant of Domino Mobile apps.

Volledige bescherming

De Griffin Survivor is gebouwd rond een breukvast polycarbonaat frame bekleed met robuust, schokabsorberend siliconen. Door de ingebouwde screenprotector wordt je multitouch scherm afgeschermd van de buitenwereld. Met scharnierende stekkers wordt de toegang tot dockconnector, koptelefooningang, mute-schakelaar en volumeregeling beschermd.

Kidsproof iPad hoes

Dankzij de Griffin Survivor kun je je kinderen met een gerust hart met je iPad laten spelen zonder bang te zijn voor beschadigingen! De Survivor is namelijk speciaal ontworpen om de iPad te beschermen tegen schokken, trillingen, vuil, zand, regen en andere extreme omstandigheden. Maar uiteraard is deze stevige case ook opgewassen tegen ruziënde broertjes en zusjes, koekkruimels en geknoeide limonade! Erg praktisch dus voor kleine kinderen, maar ook voor schoolgaande kinderen. Veel kinderen nemen de iPad tegenwoordig namelijk mee naar school. Met de kostbare iPad veilig opgeborgen in de Griffin Survivor zorg je dat deze netjes en heel blijft! De Griffin Survivor is dus de ultieme beschermhoes voor iedereen met kinderen in hun nabijheid, zoals ouders, opa's en oma's, scholen etc! Bescherm je iPad dus snel met de Griffin Survivor!

Getest en gecertificeerd

Survivor is onafhankelijk getest en gecontroleerd om te voldoen aan beproevingsnormen voor regen, opgeblazen stof en gruis, trillingen, schokken, temperatuur en vochtigheid te overtreffen. De Griffin Survivor is gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35.

Kenmerken

  • Integrale screenprotector beschermd tegen wind en regen (Test: tot 200 mm / uur gedurende 1 uur)
  • Sterk intern frame beschermt tegen schokken en vallen (Test: val op een vlakke betonnen ondergrond vanaf 1,8 m)
  • Door de af te sluiten ingangen biedt de Griffin Survivor bescherming tegen opstuivend zand en stof (getest tot 18 meter per sec voor 1 uur)
  • Door de siliconen bekleding worden trillingen geblokkeerd (18 uur bij 20-2000 Hz)

Voordelen

  • Supergoede bescherming
  • Geïntegreerde screenprotector
  • Lichtgewicht

Nadelen

  • Ziet er een beetje lomp uit

In Verpakking

  • Standaard

Extra informatie

Artikelnummer SBD237
Fabrikantcode GB36402
EAN-code 685387368754
Apparaten Apple iPad Air 1
Merk Griffin
Kleur Wit
Materiaal n.v.t.
Inch-maat n.v.t.
Kabellengte n.v.t.