Griffin iMic USB Audio Interface

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 37,99

De originele Griffin iMic USB Audio Interface audio adapter! Sluit een microfoon of geluidsinvoerapparaat aan op de USB-poort van uw Mac een maak kwaliteitsopnames. iMic ondersteunt zowel microfooningangen als ingangen voor lijnspanning via een schakelaar en biedt een uitgang voor lijnspanning voor het aansluiten van luidsprekers en koptelefoons.

€ 37,99

Griffin iMic USB Audio Interface

De oplossing voor uw audiobehoefte

iMic geeft de ideale oplossing voor bijna iedere audiobehoefte, waaronder opnames in de homestudio, podcasting, GarageBand, iMovie en Final Cut Pro. u kunt de meeste microfoons, muziekinstrumenten of geluidsinvoerapparaten aansluiten op uw MacBook, MacBook Pro, PowerBook of ander Mac of pc-systeem met USB-poort.

Zet je muziek op vinyl over naar digitaal

De geluidsopnamesoftware van Griffin, Final Vinyl voor Mac OS X (gratis geleverd uitsluitend met iMic) maakt het zeer eenvoudig om oude platen en cassettes op te nemen. Het programma beschikt over een aantal geavanceerde technieken zoals onder andere waveform-based cue-editing en een ingebouwde 10-band EQ. Final Vinyl kan langspeelplaten equaliseren zonder een draaitafel te hoeven aansluiten op een voorversterker. Gewoon rechtstreeks op de iMic aansluiten.

Kenmerken

- Sluit een willekeurig geluidsinvoerapparaat aan op een USB-poort
- Neem muziek, podcasts en andere audio op de Mac op 
- Final Vinyl software om lp-sporen om te zetten en te bewerken 
- Sluit een draaitafel aan op de Mac zonder voorversterking

Artikelnummer SBA980
Fabrikantcode GC16035-2
EAN-code 0685387410071
Merk Griffin
Kleur Wit