Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPod Touch 5 / 6 zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 33,99

Met de zwarte Griffin Survivor iPod Touch 5/6 hardcase hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPod Touch 5. Deze ultra stevige Survivor hardcase van Griffin is ontworpen om de iPod Touch 5 onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger. Deze iPod Touch Survivor case van Griffin wordt vaak ook ingezet voor horecagebruik in combinatie met een iPod Touch en kassasysteem.


Deze Griffin Survivor hardcase past alleen op de iPod Touch 5 en 6 (5de generatie en 6de generatie).

Geschikt voor: Apple iPod Touch 5G, Apple iPod Touch 6G
€ 33,99
  • Koop 5 voor € 31,49 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 29,99 per stuk. en bespaar 12%
  • Koop 25 voor € 28,49 per stuk. en bespaar 17%

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPod Touch 5/6 zwart

Twee delen van verschillende materialen
De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPod Touch 5 zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPod Touch 5 valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPod Touch 5 beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPod Touch, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPod Touch volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPod Touch zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPod Touch 5 aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPod Touch op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPod Touch schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de iPod Touch 5
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPod Touch generatie 5? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPod Touch beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Niet overtuigd?, bekijk de video!

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
iPod Touch 5; iPod Touch 6. (soms worden deze modellen ook wel iPod Touch 5G en 6G genoemd) 

Artikelnummer SBA405
Fabrikantcode GB35694-3
EAN-code 0685387373826
Soort Back case (achterkant), Met houder, Valbestendig
Geschikt voor: Apple iPod Touch 5G, Apple iPod Touch 6G
Merk Griffin
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)