Griffin Survivor All-Terrain hardcase iPad 2/3/4 blauw/zwart

Niet meer leverbaar

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 74,99

Met de Griffin iPad Survivor hardcase blauw/zwart hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPad 2, iPad 3 en de iPad 4. Deze ultra stevige Griffin Survivor case in blauw en zwarte kleuren is ontworpen om de iPad onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.


Ideaal voor scholen en vakmensen
De Griffin iPad Survivor is de nummer 1 case voor iPad gebruik op scholen. De iPad Survivor is valbestendig, heeft een standfunctie en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Geschikt voor: Apple iPad 2, Apple iPad 3, Apple iPad 4

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 74,99

met gratis verzending!

Griffin Survivor Extreme Duty hardcase iPad blauw/zwart GB35380

Twee delen van verschillende materialen
De blauwe Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Ingebouwde screenprotector
Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad, het multi touch display. Doordat de screenprotector zeer dun is kunt u alle functies van uw iPad volledig blijven gebruiken zonder hinder te ondervinden van de case. 

Bescherming van knoppen en poorten
Alle poorten en knoppen van de iPad zijn afgedekt om vuil en stof tegen te gaan. Door de klepjes open te maken krijgt u toegang tot de aansluitpunten zoals de dock connector, headset aansluiting, mute schakelaar en volume toetsen. 

Stevige afneembare riemclip en standaard
De zogenaamde Heavy Duty clip kan desgewenst aan de case worden geklikt. Zo kunt u uw iPad aan de riem dragen. De clip heeft een 360 graden draaibare houder zodat de iPad op elke stand gepositioneerd kan worden. De clip doet ook dienst als handige standaard om de iPad schuin op tafel neer te zetten.

De stevigste case op de markt voor de iPad
Wilt u zich nooit meer zorgen maken om beschadigingen aan uw iPad? Dan is deze Griffin Survivor Extreme Duty case de perfecte keuze. Deze ultra stevige iPad beschermhoes kan letterlijk een oorlog overleven. De case voldoet aan de eisen van het Amerikaanse en Britse leger qua duurzaamheid en bescherming in de meest extreme situaties.

Niet overtuigd?, bekijk de video!

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
iPad 2; iPad 3; iPad 4.

Artikelnummer SBA515
Fabrikantcode GB35380
EAN-code 0685387408351
Geschikt voor: Apple iPad 2, Apple iPad 3, Apple iPad 4
Merk Griffin
Kleur Blauw
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee