Griffin Survivor Extreme iPad 2017 / 2018 zwart

Een vervangend product is beschikbaar.
Griffin Survivor All-Terrain Case iPad 2017 / 2018 zwart
Niet meer leverbaar
€ 84,99

De Griffin Survivor Extreme voor de iPad 2017 / 2018 is completer dan ooit. Door de verschillende materialen en de 4 laags bescherming is de case tegen alles opgewassen. Doordat de case makkelijk met een klik te installeren is ben je meteen voorbereid op schade. Ook weerstaat de Griffin survivor extreme een val van 2,4 meten op beton. Het beeldscherm van uw iPad blijft op hoog nivuea prestren door de schermbeveiliging. Ook de Touch ID blijft volledig toeganelijk.
Met de Griffin Survivor Extreme is uw iPad beschermd tegen vallen, stoten, schokken, stof en water.

Geschikt voor: Apple iPad 5 (iPad 2017), Apple iPad 6 (iPad 2018)
€ 84,99
met gratis verzending!
  • Koop 5 voor € 81,99 per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 10 voor € 78,99 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 25 voor € 74,99 per stuk. en bespaar 12%

Griffin Survivor Extreme iPad 2017 / 2018 hoesje zwart

De Grifiin Survivor Extreme voor de iPad 2017 is completer dan ooit. Door de verschillende materialen en de 4 laags bescherming is de case tegen alles opgewassen.
Doordat de case makkelijk met een klik te installeren is ben je meteen voorbereid op schade. Ook weerstaat de Griffin survivor extreme een val van 2,4 meten op beton.
Het beeldscherm van uw iPad blijft op hoog nivuea prestren door de schermbeveiliging. Ook de Touch ID blijft volledig toeganelijk. 

Weerstaat 2,4 meter val op beton - Extreme's ingebouwde Impact Dispersion System beschermt uw iPad tegen water door de val bestendige schok te stoppen.
Bescherming wanneer het rommelig wordt - Survivor Extreme's verzegelde case beschermt uw iPad tegen modder, waterspray en andere gevaren die het lichaam en het scherm kunnen beschadigen. Uw hoofdtelefoonaansluiting en Lightning-poorten zijn bedekt met scharnierende stekkers, terwijl de luidsprekers en microfoons akoestisch transparante membranen hebben om vuil, waterspray en stof uit te houden. Dus je blijft verbonden.

Eenvoudige installatie - Survivor Extreme maakt gebruik van een revolutionair back-loading design dat de luchtgat tussen het touchscreen en de schermwacht weghaalt. De achterkant wordt dicht gemaakt met een klik, zodat u weet dat het goed is geïnstalleerd.

Schermbeveiliging met hoge helderheid - De schermbeveiliging van Extreme beschermt uw iPad's Multi-Touch display van vlekken en krassen. En het is volledig compatibel met uw Touch ID scanner.

4 lagen = 1 robuuste hoesje - Extreme's robuuste, slijtvaste buitenmantel is duurzaam en slijtvast. Schutbestendig unibody case. Gegoten-siliconen binnenring kussens die uw iPad van druppels en beschadigingen beschermen. En aan de buitenkant zorgt Extreme's slide-on schermbeschermer dat de Retina Display helder schijnt.

Redesigned stand - We hebben de werkstand opnieuw ontworpen om nuttiger te zijn dan ooit. Het klikt op de case, zodat je het altijd bij je hebt, opent en sluit in twee posities die perfect zijn voor het bekijken van video's, facetimen en typen.

Kenmerken:
- 2,4 meter val-test op beton, ontworpen om te voldoen aan of hoger dan de Amerikaanse militaire standaard 810-G voor bescherming tegen druppels, schokken en trillingen.
- Multi-layer design met interne Impact Dispersion System, verzegelde hoofdtelefoon en Lightning poorten, beveiligde mic en luidsprekerpoorten werken samen om bescherming te bieden rondom
- Verwijdert vervelende luchtgaten tussen touchscreen en schermafscherming
- Handige clip-on standsloten open voor het positioneren voor het bekijken, surfen of typen

Artikelnummer SBS247
Fabrikantcode GB43535
EAN-code 0685387444878
Geschikt voor: Apple iPad 5 (iPad 2017), Apple iPad 6 (iPad 2018)
Merk Griffin
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product size n.v.t.
Aansluitingen Nee