iPad 10.2 2019 / 2020 gezondheidsproducten

Voor (aanstaande) fitness- en gezondheidsbewuste mensen

iPad 10.2 gezondheidsproducten maken het mogelijk om je gezondheid te allen tijde in de gaten te houden. Of je nou wilt weten hoeveel je weegt of dat je je bloedglucosewaarden in de tijd wilt bijhouden, het is nu mogelijk! Onze iPad Pro gezondheidsaccessoires van merken als iHealth en Withings kunnen zeer waardevol zijn als het gaat om het bijhouden van je gezondheid na verloop van tijd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gezondheidsaccessoires voor iPad 10.2

Power Meter

De combinatie van techniek en sport in de natuur - dat is mogelijk met de nieuwe Power Meter! Power Meters zijn kleine computers die je bijvoorbeeld tijdens het hardlopen aan je voet kan aansluiten, zodat je toegang hebt tot een breed scala aan gegevens en informatie met betrekking tot je training! Van snelheidsgegevens tot windgegevens, met een Power Meter weet je altijd precies welke invloeden je training verbeterd of verslechterd hebben, zodat je je volledig kan concentreren op je fysieke prestaties!

Meet je bloeddruk

Hypertensie kan niet gevoeld, gehoord of gezien worden. Daarom is het belangrijk om regelmatig te meten - vooral voor mensen die weten dat ze last hebben van chronische hoge of lage bloeddruk. Met de apparaten op deze pagina kan je je iPad 10.2 gebruiken als een bloeddrukmeter. Zo kan je in één oogopslag je gezondheid zien en je huisarts concrete waarden geven, bijvoorbeeld met de iHealth bloeddrukmeter.

Let op je gewicht

Abnehmen sowie Zunehmen können ein großes Thema und ein Vorhaben sein, das einer Person oft im Kopf herumschwirrt und den täglichen Tritt auf die Waage nötig macht. Doch das ganze kann viel leichter sein - mit den stylischen Körperwaagen von iHealth. So können Sie nicht nur die Beobachtung der App überlassen, sondern auch weitere Daten wie Ihren Körperfettanteil erhalten.

Afvallen en gewichtstoename kan een groot probleem zijn. Het is een onderwerp dat vaak in iemands hoofd rondwart en het noodzakelijk maakt om elke dag op de weegschaal te stappen. Maar het kan allemaal veel makkelijker - met de stijlvolle weegschaal van iHealth. Zo kan je niet alleen de observatie overlaten aan de app, maar ook meer gegevens krijgen zoals je lichaamsvetpercentage.