iPhone 11 Pro externe batterijen

Nooit meer een lege batterij!

Voorkom dat je met een lege batterij komt te zitten met de iPhone 11 Pro powerbanks. Met onze externe batterijen ben je overal bereikbaar, waar je ook bent en dat geeft een goed gevoel. De powerbanks zijn makkelijk mee te nemen en hebben ook een stijlvol uiterlijk. Het is een ideaal apparaat om te hebben: vooral als je veel onderweg bent en dus buiten het bereik van een stopcontact. Ontdek hier onze Powerbanks en kies het assortiment dat het beste bij u past!

Onze aanbeveling: de Powerbanks van het bekende kwaliteitsmerk Mophie!

Aanbieding
Aukey Powerbank 20.000 mAh met draadloze oplader

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 64,99

Aanbieding
Apple Smart Battery Case iPhone 11 Pro Zwart

Normale prijs: € 149,99

Aanbieding prijs € 88,99

Aanbieding
Mophie Powerstation 10000 mAh zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 32,99

10 artikel(en)

iPhone 11 Pro externe batterijen

Spigen

Het merk Spigen overtuigt zijn klanten al jaren! Het merk staat bekend om diverse technische accessoires, die niet alleen overtuigen door de hoge kwaliteit, maar ook door een mooi design. De zorg waarmee de producten van het merk worden gemaakt zorgt ervoor dat elk product van de hoogste kwaliteit is en dat je dus volledig op Spigen kan vertrouwen! De Powerbanks van het merk overtuigen niet alleen door hun hoge prestaties, maar ook door hun eenvoudige, hoogwaardige design! 

Mophie

Mophie is de klassieker van de Powerbanks! Mophie biedt al jaren mogelijkheden om onderweg smartphones op te laden. Het klassieke Mophie-design is superhandig, omdat het eenvoudigweg overal in past. Wat is er zo bijzonder aan de Mophie Powerbanks? Het woord 'Power' staat hier centraal! De Powerbanks van dit merk zijn sterker dan hun concurrenten en bieden daardoor een langere levensduur van de batterij! Kies voor een Mophie powerbank en maak je nooit meer zorgen over je batterij.