iPhone 12 Pro Max gezondheidsproducten

Gezondheids- en fitnessaccessoires voor de iPhone 12 Pro Max 

Het is een trend die al jarenlang bezig is: het combineren van je smartphone met allerlei gezondheids- en fitnessgadgets. Het is een markt die zich door blijft ontwikkelen, met merken als Stryd en Wahoo Fitness die voorop lopen met hun innovatieve accessoires en gadgets. Ondertussen zijn de meeste smartphones al uitgerust met standaard functies zoals stappentellers, maar deze gadgets brengen je een niveau verder en geven je een duidelijk inzicht in je fysieke staat. Je trainingen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Er zijn oneindig veel gadgets beschikbaar voor je smartphone. Bij SB Supply hebben we een selectie gemaakt uit de beste gadgets in samenwerking met je iPhone 12 Pro Max. Of het nou voor medisch, sportief of voor gebruik in de thuissferen is, we hebben het allemaal! Bekijk nu welk accessoire jouw smartphone ervaring nog completer maakt. Mocht je er niet helemaal uitkomen, kan je altijd contact opnemen met één van onze experts.

Aanbieding
Wahoo Fitness ELEMNT ROAM GPS Fiets Computer

Normale prijs: € 249,00

Aanbieding prijs € 199,00

Aanbieding
Aanbieding
Fitletic 360 Belt Medium zwart

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 18,99

8 artikel(en)

Apple Health 

In de laatste jaren zijn er o.a. slimme weegschalen, fitnessmonitors, hometrainers en zelfs slimme thermometers ontwikkeld die je gezondheid constant kunnen bijhouden. Niet alle gegevens die deze apparaten verzamelen zijn altijd even nuttig, dat verschilt natuurlijk per persoon. Dat is waar Apple's gezondheids app een belangrijke rol speelt. Die geeft een goed beeld van jouw gezondheid, volledig geindividualiseerd op jouw gegevens. Het heeft meerdere dashboards voor bijvoorbeeld activitiet, slaap, voeding, enzovoorts. Hoe meer apparaten je aansluit op je smartphone, des te meer gegevens er worden verzameld die een duidelijk beeld geven van je fysieke gesteldheid. 

Welk fitnessgadget moet ik kopen?

De geavanceerde fitnesstechnologie die de nieuwste fitnessgadgets bieden stelt je in staat om elk aspect van je training bij te houden. Daarnaast geven deze doorgaans ook nog een goede lichaamanalyse, zodat je de focus kan leggen op zowel sterke als zwakke punten. Je krijgt een goed inzicht in je progressie en productiviteit. Welk fitnessaccessoire je moet kopen? Dat blijft een erg persoonlijke vraag. Dit ligt o.a. aan je fitnessdoelen.

Het bijhouden van je doelen kan een enorme opgave zijn, vooral als je kijkt naar het optimaliseren van bijvoorbeeld ademhaling, hydratatie, hartslag, calorie-inname en andere gegevens. Slimme fitnessapparaten helpen je om deze doelen te bereiken en te monitoren tot het gewenste niveay. Als je een professionele atleet bent, zullen bovenstaande gadgets je naar een nog hoger niveau tillen.