iPhone 12 Pro externe batterijen

Welke externe batterij moet ik kiezen voor mijn iPhone 12 Pro?

Bij SB Supply hebben we meerdere oplossingen voor het oplaad dilemma. Eén daarvan is een externe batterij, ideaal voor reizen of langdurig gebruik. Met topmerken zoals Mophie hebben we een ruim aanbod aan externe batterijen, waarvan sommige zelfs geïntegreerd zijn in een telefoonhoesje.

De externe batterijen variëren in mAh. Wij raden 20.000 mAh aan. Wat is mAh? Des te hoger, des te meer capiciteit. Wel is de kans groot dat bij een hoge mAh ook de powerbank zwaarder wordt. Denk dus goed na hoeveel je de powerbank nodig hebt. Met 20.000 mAh kan je een paar keer je telefoon mee opladen.

Welke externe batterij moet ik kiezen?

Externe batterij

Ideaal voor reizen zonder zorgen! Powerbanks zijn essentieël tijdens een lange reis en zorgen ervoor dat je zorgeloos door kan gaan op je socials. Ook hoef je niet eindeloos op zoek te gaan naar een stopcontact! Normaal gesproken laadt een powerbank je smartphone meerdere malen op, dus je hoeft je voorlopig geen zorgen meer te maken over de batterij.

iPhone 12 Pro hoesje met geïntegreerde batterij

Mophie is de keuze voor een hoesje met geïntegreerde batterij. Bescherm je telefoon in stijl met een volle batterij! Zodra deze beschikbaar is komt deze op deze pagina. 

Draadloze oplader iPhone 12 Pro

De nieuwste Mophie's werken zelfs draadloos met Qi-technologie. De lightning poort van je iPhone 12 Pro wordt dus niet langer gebruikt door het hoesje, maar is vrij voor bijvoorbeeld oortjes.