iPhone 12 koptelefoons & oortjes

De beste headsets voor de iPhone 12 - Koptelefoons en oortjes

De iPhone 12 is een van de beste telefoons die ooit is gemaakt. Met duizenden applicaties, een gebruiksvriendelijk ontwerp en een geweldige camera is het geen wonder dat dit model talloze keren besteld wordt over de hele wereld. Maar ook daar horen accessoires bij. Eén van de meest gebruikte accessoires heeft te maken met muziek: headsets! De meegeleverde oortjes van Apple doen geen recht af aan de geluidskwaliteit van de iPhone, terwijl de AirPods al een stuk beter zijn. Om het potentieel echt waar te kunnen maken, kan je het beste een koptelefoon kopen die de beste geluidskwaliteit biedt.

Dat is waar wij graag een rol in spelen! We hebben alleen de beste iPhone 12 hoofdtelefoons geselecteerd die compatibel zijn met alle Apple-producten, zodat je het best mogelijke geluid kan krijgen op al je apparaten, waaronder de iPhone 12. We hebben een brede selectie aan mogelijkheden, geschikt voor verschillende budgetten. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment:

Aanbieding
JBL Tune 510BT zwart

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 43,95

Aanbieding
Aanbieding
VAVA VA-BH002 Draadloze Oordopjes In-Ear

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 44,00

Aanbieding
JBL Tune 220TWS zwart

Normale prijs: € 99,00

Aanbieding prijs € 69,90

Aanbieding
JBL Tune 510BT blauw

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 43,00

Aanbieding
JBL Tune 510BT wit

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 43,00

Aanbieding
JBL Tune 510BT roze

Normale prijs: € 49,99

Aanbieding prijs € 43,00

Aanbieding
Apple Airpods

Normale prijs: € 189,00

Aanbieding prijs € 179,00

10 artikel(en)

Apple oortjes: EarPods vs AirPods 

Apple oortjes hebben een bedrade regulator waarmee je gemakkelijk je muziek kan afspelen of pauzeren en het volume kan reguleren. Je kan er ook mee vooruitspoelen, terugspoelen, nummers overslaan of naar het vorige nummer gaan. Het is heel praktisch, maar wel van mindere kwaliteit dan zijn duurdere broertje.

AirPods hebben minder functies dan EarPods. Je kan met AirPods niet vooruit- of terugspoelen door nummers en je kan slechts twee van de vier beschikbare functies tegelijk selecteren. Je kan aan je linker en rechter oortje beide een functie toewijzen. Je kan kiezen tussen afspelen / pauzeren, de volgende / vorige track of Siri te activeren met een druk op de AirPods.