iPhone 5 cases

Bescherm én maak uw iPhone 5 uniek met een case

Zorg ervoor dat uw iPhone 5 met onze iPhone 5 cases niet beschadigd. Onze cases beschermen niet alleen uw iPhone 5 tegen vuil en krassen maar zijn ook een prachtig accessoire om uw iPhone 5 een uniek en persoonlijk uiterlijk te geven. Wij hebben iPhone 5 cases voor een klein prijsje, maar ook de meer exclusievere uitvoeringen vindt u in ons assortiment. Onze cases zijn in verschillende materialen en prints te bestellen. U kunt kiezen uit leren cases, metalen cases of unieke carbon fiber, diamanten of leger prints. U kunt hiernaast onder "Filter opties" een beschermhoes voor uw nieuwe iPhone 5 zoeken op basis van prijs, materiaal, merk en/of kleur.

Sale
Sale
Sale
Sale
Piel Frama Magnetic iPhone 5(S)/SE groen

Normale prijs: € 74,99

Aanbieding prijs € 54,99

Sale
Sale
Sale
Sale
Sale
Celly Universal Waterproof Case Splash

Normale prijs: € 16,10

Aanbieding prijs € 12,99

Sale
Sale
Studded iPhone 5 / 5S Folio Case Pink

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 15,99

Sale
Fab Star Studs pouch case / hoesje M iPhone roze

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 17,99

Sale
Sale
Mophie Juice Pack Air iPhone 5(S)/SE zwart externe batterij

Normale prijs: € 94,99

Aanbieding prijs € 81,99

Item 1 tot 32 van 64

De iPhone 5 is sinds 2012 op de markt, de iPhone 5S sinds 2013 en de iPhone SE is nog nieuw sinds 2016. De apparaten dienen voor uw gemak, maar helaas geraken de batterijen van deze toestellen ook leeg. Omdat de smartphone tegenwoordig de hele dag door wordt gebruikt, de batterij van de apparaten is dan helaas niet meer genoeg. We gebruiken het liefst onze smartphone de hele dag door zonder op te laden en zonder te hoeven kijken hoeveel het percentage van uw batterij nog is. Na verloop van tijd gaat de iPhone 5(S)/SE batterij wat sneller leeg, de oplossing hiervoor zijn onze iPhone 5(S)/SE batterijcases. Dat is een externe batterij maar dan verwerkt in een telefoonhoesje.

Batterijcases

Een batterijcase is een externe batterij/accu verwerkt in de achterkant van een telefoonhoesje, zodra uw iPhone 5(S)/SE leeg dreigt te geraken zet u de case aan en laat die uw iPhone op. Dus zo heeft u altijd een extra batterij op zak, onze batterijcases hebben ook de mogelijkheid om op te laden.

De batterijhoes zorgt er niet alleen voor dat de accu van uw iPhone ten alle tijden vol is maar beschermt uw smartphone ook meteen tegen krassen, vuil en valschade. De bovenstaande hoesjes zijn allemaal geschikt voor de iPhone 5(S)/SE en zijn daar ook speciaal voor ontworpen, zo wordt het gebruik van de camera, knoppen en andere aansluitingen niet verhinderd. 

Externe batterijen

Een batterijhoes is eigenlijk een vorm van een powerbank. Alleen gaat de batterijhoes om de telefoon en laat de powerbank uw iPhone 5(S)/SE met een USB-kabel op. Met een powerbank heeft u ook de mogelijkheid om andere smartphones op te laden, sommige hebben de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden.