iPhone 5(S)/SE koptelefoons

Wilt u andere mensen niet storen terwijl u volop van uw iPhone 5(S)/SE muziek geniet? Of zijn uw Apple oordopjes aan vervanging toe of zoekt u een kwalitatief goede set met oordopjes voor uw iPhone 5(S)/SE? Dan is een iPhone 5(S)/SE koptelefoon een geschikte keuze. Tijdens het sporten, in de trein of gewoon thuis, een iPhone headset laat u nog beter genieten van uw favoriete muziek. Hieronder vindt u het actuele assortiment van iPhone 5(S)/SE oortjes van merken zoals Apple en BeoPlay.

Sale
BeoPlay hoofdtelefoon H8 gray hazel

Normale prijs: € 499,00

Aanbieding prijs € 424,99

Sale
Sale
Sale
Griffin TuneBuds In-Ear Hoofdtelefoon Wit

Normale prijs: € 13,99

Aanbieding prijs € 11,99

Sale
BeoPlay hoofdtelefoon H8 black

Normale prijs: € 499,00

Aanbieding prijs € 429,99

7 artikel(en)

iPhone 5(S)/SE koptelefoon

Bent u op zoek naar iPhone 5(S)/SE oordopjes die bij u passen? Dan bent u bij SB Supply aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit tientallen oortjes en oordopjes met een enorme diversiteit aan functies. Natuurlijk hebben we naast de Apple iPhone 5(S)/SE oortjes ook nog andere merken zoals Griffin, Monster en nog meer.

We hebben voor u de beste merken met de beste kwaliteit koptelefoons. Bij SB Supply hebben we voor verschillende gelegenheden iPhone 5(S)/SE oortjes/koptelefoons, voor tijdens het sporten hebben we speciale oortjes die goed blijven zitten zodat u daar geen last van heeft, wanneer u aan het ontspannen bent hebben we de koptelefoons ze rusten zacht op uw oren dus heeft u niet door dat u ze op heeft.