iPhone 7 Plus adapters en laders

De beste adapters en laders voor uw iPhone 7 Plus

Hier vindt u ons assortiment iPhone 7 Plus adapters en laders. We hebben voor u USB-laders, powerblock laders, autoladers. adapters en laders van merken zoals Kensington en Griffin. Haal het maximale uit uw iPhone 7 Plus.

Sale
Sale
Bluelounge Kii Lightning zwart

Normale prijs: € 37,49

Aanbieding prijs € 29,99

Sale
Sale
Sale
Sale
Apple Adapterplug GB

Normale prijs: € 5,99

Aanbieding prijs € 3,99

Sale
Sale
iPhone micro-USB-adapter

Normale prijs: € 9,99

Aanbieding prijs € 5,99

Sale
26 artikel(en)

Alle iPhone 7 Plus adapters en laders

De nieuwste iPhone 7 Plus is uit en heeft de langste batterijduur ooit, helaas gaat ook die batterij op zijn tijd ook leeg. Daarom is een extra oplader altijd handig of dat u nu thuis bent of op uw werk of misschien wel onderweg, we hebben voor elke gelegenheid adapters en laders.

Oplader voor onderweg 

Er is niks meer vervelend dan er achter te moeten komen dat uw iPhone 7 Plus bijna leeg is of dat misschien al wel is. Voor zulke momenten hebben wij voor u autoladers met lightning connector en autoadapters. Zo blijft u altijd up to date en heeft u voor wanneer dat nodig is onderweg altijd navigatie bij u. In ons assortiment hebben we verschillende autoladers met verschillende designs, er zal er vast wel eentje tussen zitten die bij u in de smaak valt.

Thuis opladen

Voor wanneer u uw iPhone 7 Plus thuis wilt opladen hebben wij van het merk Apple de originele adapters en laders. Verder hebben we ook voor wanneer u in het buitenland bent andere adapters. Voor u is er een ruime keuze, we hebben verschillende kleuren, designs en merken.