iPhone 7 adapters en laders

De beste adapters en laders voor uw iPhone 7

Hier vindt u ons assortiment iPhone 7 adapters en laders. Van adapters naar videokabels om uw iPhone op een display aan te sluiten. Verder hebben we voor u reisadapters, autoadapters, micro-USB-adapters, lightning naar USB-kabel. Adapters en laders van merken zoals Griffin, Apple, Twelve South en nog meer.

Sale
Sale
Bluelounge Kii Lightning zwart

Normale prijs: € 37,49

Aanbieding prijs € 29,99

Sale
Sale
Sale
Sale
Apple Adapterplug GB

Normale prijs: € 5,99

Aanbieding prijs € 3,99

Sale
Sale
iPhone micro-USB-adapter

Normale prijs: € 9,99

Aanbieding prijs € 5,99

Sale
27 artikel(en)

De beste iPhone 7 adapters en laders

De nieuwste iPhone 7 is uit en heeft de langste batterijduur ooit, helaas geraakt die op zijn tijd ook weleens leeg. Daarom is een extra oplader altijd handig of dat u nu thuis bent of op uw werk of misschien wel onderweg, we hebben voor elke gelegenheid adapters en laders.

Oplader voor onderweg

Er is niks meer vervelend dan terwijl u onderweg bent erachter te moeten komen dat uw iPhone 7 bijna leeg is of dat misschien al wel is. Voor zulke momenten hebben wij voor u autoadapters en autoladers met lightning connector. Zo blijft u altijd mobiel en heeft u voor zo nodig onderweg altijd navigatie bij de hand. In ons assortiment hebben we verschillende autoladers met verschillende designs, er zal er vast wel eentje tussen zitten die bij u in de smaak valt.

Thuis opladen

Voor het thuis opladen van uw iPhone 7 hebben wij van het merk Apple de originele adapters en laders. Verder hebben we ook voor wanneer u in het buitenland bent andere adapters. Voor u is er een ruime keuze, we hebben verschillende designs, kleuren en merken.