Lifeproof Fre iPhone 6(S) Plus zwart

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
€ 89,99

De LifeProof Fre Case voor de Apple iPhone 6/6s Plus beschermt je toestel tegen vallen, stoten, vuil, sneeuw en krassen. De Fre Case is erg sterk, dun en licht waardoor je smartphone een maximale bescherming heeft. Je kan er zelfs mee zwemmen tot twee meter diepte!

Geschikt voor: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus
€ 89,99

Lifeproof Fre iPhone 6(S) Plus zwart

De Fre Case is gemaakt van een stevige plasticsoort. Dat zorgt ervoor dat de case erg ligt blijft maar toch een verrassend stevige bescherming biedt. Daarnaast heeft hij een geïntegreerde krasbestendige schermbeschermer die ook van plastic is gemaakt. Bij het bedienen van je telefoon heb je het zelfde gevoel als je normale touchscreen maar ben je wel verzekerd tegen beschadigingen.

Door het slimme ontwerp van de Fre case kan je gewoon blijven genieten van je fotocamera en geluid. Er is namelijk een speciale uitsparing gemaakt zodat je speaker hoorbaar blijft en met een speciaal kabeltje (inbegrepen) kan je ook je hoofdtelefoon of oortjes aansluiten, terwijl de waterdichtheid gegarandeerd blijft. Door middel van een speciaal klepje kan je ook gemakkelijk bij de Micro-usb aansluiting.

Kenmerken:
- Waterdicht: tot 2 meter diepte gedurende 1 uur
- Stofdicht: volgens de IP-68 Ingress Protection Rating
- Sneeuwdicht: volgens de IP-68 Ingress Protection Rating
- Schokbestendig: Doorstaat vallen van 2 meter hoogte, volgens MIL STD 810F-516

Artikelnummer SBQ649
Fabrikantcode 77-52558
EAN-code 0660543386346
Geschikt voor: Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S Plus
Merk Lifeproof
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee