Mophie Juice Pack Air iPhone 5(S)/SE wit

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 94,99

Aanbieding prijs € 69,99

met gratis verzending!

De witte iPhone 5(S)/SE Mophie JuicePack Air is een zeer dunne en lichtgewicht batterij case om uw iPhone 5 tot twee keer zo lang te kunnen gebruiken als met de standaard batterij. Het ontwerp is gebaseerd op het design van de iPhone 5(S) waardoor de batterij case perfect aansluit op uw toestel. De witte Mophie Juice Pack Air voor de iPhone 5 bevat een krachtige en veilige herlaadbare externe batterij van 1700 mAh. Bescherm uw iPhone 5(S) en verdubbel de accucapaciteit met deze prachtige Mophie iPhone 5 accu! U kunt hem ook handmatig aan- en uitzetten! Daarnaast ondersteunt deze Mophie iPhone 5(S) JuicePack Air de Lightning aansluiting en is deze door Apple goedgekeurd.

Geschikt voor: Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S, Apple iPhone SE (2016 / 1st)

Normale prijs: € 94,99

Aanbieding prijs € 69,99

met gratis verzending!
  • Koop 5 voor € 64,99 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 59,99 per stuk. en bespaar 15%

Mophie Juice Pack Air iPhone 5(S)/SE wit

De witte iPhone 5(S) Mophie JuicePack Air is een slanke batterij case voor de Apple iPhone 5. De case sluit naadloos aan om uw iPhone 5 en geeft deze naast extra gebruikstijd van ±8 uur ook perfecte bescherming tegen krassen, deukjes en vuil.

Gebruik uw iPhone 5(S) langer zonder op te laden
Met een capaciteit van 1700mAh kunt u langer gebruik maken van uw iPhone 5 zonder het toestel op te laden. Door deze extra batterij kunt u uw iPhone tot wel twee keer zo lang gebruiken. U kunt dus voortaan op een lange dag vertrouwen op de batterij. De Mophie JuicePack Air is in het bijzonder geschikt voor mensen die veel gebruik maken van internet of veel games spelen. Deze functies gebruiken meer stroom dan bijvoorbeeld het luisteren van muziek. U kunt nu voortaan de hele dag mailen, internetten games spelen zonder het risico op een lege batterij.

Gemakkelijk te monteren op uw iPhone 5
De iPhone 5S kunt u gemakkelijk aansluiten op de case. De Case bestaat uit twee delen. Deze klikt u los van elkaar waarna de iPhone vanaf de bovenkant in de Case geschoven kan worden. Klik daarna het bovenste deel op de Case en uw iPhone 5 is perfect beschermd en altijd voorzien van voldoende stroom. Op de case vind u een aan/uit knop en enkele LED indicatie lampjes om de batterijlading te controleren.

Om de Mophie JuicePack Air voor iPhone 5 op te laden gebruikt u de bijgeleverde USB kabel. Deze kunt u aansluiten op de adapter van uw iPhone of aan de computer. Via deze bijgeleverde USB kabel kunt u ook uw iPhone synchroniseren met de computer of mac. U hoeft uw iPhone dus nooit uit de JuicePack Air te halen.

Met de JuicePack Air kunt u:
- Tot 8 uur langer telefoneren
- Tot 8 uur langer 3G internet gebruiken / 10 uur via WiFi
- Tot 40 uur langer muziek luisteren
- Tot 10 uur langer video's bekijken (korter bij streaming video's

Inhoud van de verpakking:
- 1 x Mophie JuicePack Air Battery Case White voor Apple iPhone 5
- 1 x USB kabel om de case op te laden

Dimensie:
- Gewicht: 76 g
- Lengte: 65,5 mm
- Breedte: 140,7 mm
- Hoogte: 16 mm

Artikelnummer SBA451
Fabrikantcode JPA-IP5-WHT
EAN-code 0810472023861
Soort Back case (achterkant), Batterij case
Geschikt voor: Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S, Apple iPhone SE (2016 / 1st)
Merk Mophie
Kleur Wit
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Kabellengte 0,60 m