Mujjo Double-Layered Touchscreen Gloves (L) zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 34,99

Met de zwarte Mujjo Single-Layered Touchscreen Gloves (L)  kunt u uw smartphone bedienen zonder koude handen. Met Mujjo Touchscreen handschoenen M kunt u het touchscreen gewoon gebruiken zonder uw handschoenen uit te hoeven trekken. Deze Mujjo Touchscreen Gloves zijn zwart van kleur, de maat is large. Naast de verbeterde thermische isolatie, zijn de Mujjo Double-Layered handschoenen voorzien van een prachtig design met een lederen riem sluiting. 


 


 

€ 34,99

Mujjo Double-Layered Touchscreen Gloves (L) zwart

Trotseer de kou met de zwarte Mujjo Double-LayeredTouchscreen handschoenen maat L! Deze speciale Mujjo handschoenen zijn zo gemaakt dat u toch uw touchscreen kunt bedienen terwijl u de handen beschermt tegen de kou. Door het stof van de handschoen zijn geleidende vezels gewoven waardoor het touchscreen reageert op uw aanraking.

Deze Mujjo handschoenen zijn uitgevoerd in de maat L (man) en redelijk rekbaar. Ze zijn mooi afgewerkt en makkelijk aan te trekken. Trotseer niet langer koude vingers tijdens het SMS'en!

Het Nederlandse Mujjo kwam als eerste ter wereld met handschoenen die je volledige vrijheid boden in het gebruik van een smartphone of tablet.

Mujjo gaat met de lancering van de Double-Layered Touchscreen Gloves (L) zwart verder dan ooit. De handschoenen maken het nog steeds mogelijk een touchscreen te bedienen, maar bieden nu zoveel meer dan dat. De handschoenen zijn volledig opnieuw ontworpen en hebben nu prachtige details als de echt lederen polssluiting. Ook hebben de Mujjo Touchscreen Gloves nu unieke "anti-slip dots" zodat u zelfs de meest gladde telefoon veilig vasthoudt met de handschoenen aan. Tot slot zijn de handschoenen gevoerd met fleece stof voor extra warmte en een zacht gevoel.

Werkt op elk capacitive touchscreen

Artikelnummer SBB090
Fabrikantcode MUJJO-GLKN-012-L
EAN-code 8718546171109
Merk Mujjo
Kleur Zwart
Materiaal Nylon