Muvit Waterproof iPod / iPhone / Smartphone case

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 14,99

De Muvit Waterproof iPod / iPhone / Smartphone case is een transparante waterdichte hoes die het mogelijk maakt uw smartphone in een vochtige omgeving volledig te gebruiken. Water en vuil krijgen hierdoor geen kans om bij uw smartphone te komen! Zelfs als u de Waterproof smartphone case onderdompelt in water zal de inhoud van de case droog blijven!

Normale prijs: € 24,99

Aanbieding prijs € 14,99

Muvit Waterproof iPod / iPhone / Smartphone case

Doordat de smartphone waterproof case glashelder is, kunt u perfect foto's maken met bijvoorbeeld de camera op de iPhone!

Uiteraard wilt u uw smartphone niet alleen gebruiken voor het browsen op internet, e-mailen of spelletjes spelen terwijl u aan het zwembad of strand ligt maar wilt u ook muziek kunnen luisteren of een film met geluid kunnen bekijken! Dat is met de Muvit Waterproof smartphone case geen enkel probleem! Geintegreerd in de waterproof case zit namelijk een 3.5mm jackaansluiting. Hier kunt u uw hoofdtelefoon op aansluiten en dus muziek of geluid luisteren! Mocht u een bluetooth headset hebben dan kunt u die uiteraard ook gebruiken! Het bluetooth signaal wordt op geen enkele wijze tegen gehouden.

Geschikt voor smartphones t/m 6 inch.

Artikelnummer SBA127
Fabrikantcode MUWPC002
EAN-code 8021735084884
Soort Waterdicht
Merk Muvit
Kleur Transparant
Materiaal Plastic