PanzerGlass iPad Mini 4

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
€ 34,99

De PanzerGlass is een van de beste Screenprotector op de markt. Met de PanzerGlass  is uw iPad beschermd tegen krassen en val schade van uw beeldscherm. De telefoon van de camera wordt ook beschermd door het glas, die vet en vuil op de lens voorkomt.

Geschikt voor: Apple iPad mini 4
€ 34,99

PanzerGlass iPad Mini 4

Om ervoor te zorgen dat het touchscreen van je toestel stevig beschermd wordt tegen krassen, stoten, schokken en vuil, biedt Panzerglass een super stevige screen protector! De protector is 9 keer zo stevig als gewoon glas en is daarnaast ook nog eens schokabsorberend en bestand tegen krassen! Zo hoef je er niet bang voor te zijn dat scherpe objecten, zoals sleutels krasjes op de protector achterlaten.

Ondanks de stevigheid van de protector, is deze nog steeds superdun! Deze is namelijk slechts 0.4 mm dik en zeer licht van gewicht! Ook is de protector geheel transparant en gaat niet in de weg zitten.

Een extra functie van de stevige Panzerglass screen protector is dat deze beschikt over een oleophobic coating. Deze coating voorkomt vette vegen en vingerafdrukken en zorgt ervoor dat de protector gemakkelijk schoon te vegen is.

De siliconen onderlaag en meegeleverde accessoires maken het aanbrengen van de protector extra gemakkelijk. Lees altijd eerst de handleiding voordat je de protector aanbrengt!

Kenmerken:
- Krasbestendig
- Schokabsorberend
- Kristal helder
- Afgeronde randen
- Valt over het gehele touchscreen
- Super slank
- Gemakkelijk aan te brengen
- Lichtgewicht

Artikelnummer SBD071
Fabrikantcode 155052
EAN-code 5711724010514
Geschikt voor: Apple iPad mini 4
Merk PanzerGlass
Kleur Transparant
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee