Seidio waterproof OBEX Galaxy S4 case + holster wit/grijs

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 49,99

De beste bescherming zoeken voor uw Samsung Galaxy S4 is niet altijd gemakkelijk, maar de wit-grijze Seidio OBEX Galaxy S4 waterproof case brengt daar verandering in. De Seidio OBEX case voor de Samsung Galaxy S4 maakt gebruik van geavanceerde technologie die niet alleen beschermt tegen druppels, maar uw Samsung Galaxy S4 ook van bescherming voorziet van externe elementen zoals water, sneeuw, modder en andere vloeistoffen.


De wit-grijze Seidio OBEX is de ultieme case voor de Samsung Galaxy S4. Hij beschermt de Samsung Galaxy S4 niet alleen tegen vallen en stoten, maar hij kan nu ook meegenomen worden bij een duik in het water (tot 1 meter diep gegarandeerd). De Seidio OBEX case voor de Samsung Galaxy S4 weegt slechts 40 gram. Nu met gratis Seidio Holster


De Seidio OBEX Galaxy S4 case kan tegen modder, sneeuw en water! Ideaal voor water- en wintersporten. De Seidio OBEX case heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding en is de best verkochte outdoor Galaxy S4 case uit ons assortiment.

Geschikt voor: Samsung Galaxy S4

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 49,99

Seidio waterproof OBEX Samsung Galaxy S4 case wit-grijs

- Geavanceerde bescherming van de Samsung Galaxy S4 tegen val- en stootschade
- Beschermt de Samsung Galaxy S4 tegen de elementen: water (en andere vloeistoffen), sneeuw, zand, modder en stof
- Zorgt voor een antireflecterende, bubbelloos display
- Alle functies van de Samsung Galaxy S4 blijven volledig functioneel

De materialen en het ontwerp van deze wit-grijze Seidio waterproof Galaxy S4 case zorgen ervoor dat uw Samsung Galaxy S4 wordt beschermd op het hoogst mogelijke niveau. Terwijl de kromming zorgt voor een goede grip en schokken absorbeert, bevordeert de ingebouwde screenprotector de aanraakgevoeligheid en duidelijkheid. Waterdichte membranen voorkomen dat u kunt blijven bellen en ook muziek kunt luisteren met behoud van geluidskwaliteit. De OBEX voor de Samsung Galaxy S4 geeft u de ultieme bescherming - altijd en overal.


Water: De Seidio OBEX Samsung Galaxy S4 case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 1 meter (3 ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de Seidio Obex case kunt u  de onhandige onderwater camera thuis laten. De dubbele AR-gecoate optische glazen lenzen biedt ongekende kristalheldere foto-en videokwaliteit zowel boven als onder water. Uiteraard is de case ook te gebruiken in de sneeuw.

Zand: De Seidio OBEX case is continu en permanent in het afdichten van uw Samsung Galaxy S4 tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van uw Samsung Galaxy S4. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.

Schokken: De Seidio OBEX case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokke te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810G. Dit betekent dat het de Galaxy S4 ten alle tijden is beschermd, zelfs als u uw Samsung Galaxy S4 laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

In de verpakking:
- Seidio OBEX Galaxy S4 case
- Waterproof audio adapter 

Artikelnummer SBA525
Fabrikantcode BD2-HWSSGS4-WG
EAN-code 0849718002056
Soort Waterdicht
Geschikt voor: Samsung Galaxy S4
Merk Seidio
Kleur Wit
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)