Tablet vloerstandaard Fino iPad Pro 12,9 wit RVS

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 422,00
met gratis verzending!
Lees meer over Tablet Stands.

De iPad Pro 12,9 inch tab RVS vloerstandaard is ideaal op beurzen, in winkels of kantoren. De witte RVS aluminium tablet standaard is verstelbaar en zowel in horizontale als verticale stand te gebruiken. De iPad vloerstandaard is standaard draaibaar. De standaard kan ook kantelbaar worden gemaakt (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit"). De houder zit gesloten door boutjes en kan op slot door middel van een handig RVS pushlock slot zodat de iPad er makkelijk uit kan (standaard meegeleverd). Deze tablet vloerstandaard wordt standaard geleverd met groot frame zodat de home knop en camera toegankelijk blijven


Deze vloerstandaarden worden gebruikt door autodealers, banken, luchtvaartmaatschappijen, restaurants en hotelketens, ziekenhuizen en overheidsinstellingen wereldwijd. Deze tablet vloerstandaard is een kwaliteitsproduct van een Nederlandse producent.

Geschikt voor: Apple iPad Pro 12.9" (2015 / 1st), Apple iPad Pro 12.9" (2017 / 2nd)
€ 422,00
met gratis verzending!
  • Koop 3 voor € 400,90 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 5 voor € 390,35 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 379,80 per stuk. en bespaar 10%

Tablet vloerstandaard 12,9 inch Fino iPad Pro wit RVS

De ideale iPad of Galaxy Tab informatiezuil
Deze stalen standaard van onze Nederlandse producent is perfect geschikt voor de iPad Pro zakelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld op beurzen als informatiezuil of in een winkel met een presentatie van jouw producten. Ook wordt deze iPad standaard als informatiezuil veel gebruikt door autodealers. Gebruikers kunnen de iPad volledig gebruiken, maar niet losmaken van de standaard. Bovendien kan op dit model de homeknop worden afgesloten, waardoor mensen het programma niet kunnen afsluiten. Dit is ideaal bij gebruik als informatiezuil.

Slim bedacht
De witte tablet vloerstandaard is voorzien van een speciale ruimte in de paal om de oplaadkabel door te geleiden. Deze komt onder bij de voetplaat uit. Doordat onder voetplaat vier rubber dopjes zittten kunt je hieronder de kabel wegleiden. De tablet zit hierdoor opgesloten in een draaibare metalen cover. De vloerstandaard is vervaardigd uit hoogwaardig staal en metaal. De verzwaarde voet zorgt voor maximale stabiliteit zodat de standaard niet om kan vallen. Bovendien is de gietijzeren voet aantrekkelijk gestyld. Ook heeft de diameter de ideale lengte: 66mm. Zo wordt resonantie tegengegaan en heb je dus geen last van een trillende stand als je de touchscreen aanraakt.

Niet los te krijgen
Dit systeem werkt eenvoudigweg met een cover die over de tablet geklapt wordt. Hierdoor kun je snel en makkelijk de tablet in en uit de houder halen en eenmaal gesloten blijft de tablet diefstalveilig opgeborgen. Door gebruikt te maken van een pushlock (extra optie) wordt het gemakkelijker om de iPad uit de houder te halen. Daarnaast is de tablet vloerstandaard te verankeren aan de grond door middel van M8 bouten.

Dimensie
Hoogte: 103cm t/m 113cm
Afmeting voet: 35cm x 35cm x 0,4 cm
Afmeting cassette (hier zit de iPad Pro in): 23,7cm x 38,2cm x 1,8cm
Gewicht: 8 kg.

- Optioneel extra kijkhoek kantel unit (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit")

Deze tabletstandaard is geschikt voor tablets maat 12,9 inch. Voor meer details zie "Extra informatie"

Artikelnummer SBB399
Fabrikantcode 4406700245004
EAN-code 4406700245004
Geschikt voor: Apple iPad Pro 12.9" (2015 / 1st), Apple iPad Pro 12.9" (2017 / 2nd)
Merk Tablet Stands
Kleur Wit
Materiaal RVS