Twelve South BookBook iPhone 5(S)/SE bruin

Een vervangend product is beschikbaar.
Twelve South BookBook iPhone 13 Pro Max bruin
Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 49,99

Bestseller! Meer dan 107 keer verkocht in het afgelopen jaar.

De bruine Twelve South BookBook voor de iPhone 5(S) en SE is een bruine portemonnee- en iPhone-case in een zakformaat, vintage lederen boek. De bruine Twelve South BookBook is een prachtige leren portemonnee- en iPhone-case. BookBook van Twelve South ziet eruit als een oud boek op zakformaat, maar bevat ruimte voor uw iPhone en bovendien voor uw identiteitsbewijs, creditcards, bankpassen en contant geld. De bruine Twelve South BookBook beschermt uw iPhone 5(S), maar zorgt er ook voor dat het beeldscherm en sneltoetsen toegankelijk blijven.

Deze BookBook is geschikt voor de iPhone 5(S)
U vindt de bruine BookBook voor de iPhone 4(S) hier.

Geschikt voor: Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S, Apple iPhone SE (2016 / 1st)

Normale prijs: € 59,99

Aanbieding prijs € 49,99

Twelve South BookBook iPhone 5(S)/SE bruin

In de bruine Twelve South BookBook iPhone 5(S) is ruimte voor uw iPhone 5(S), identiteitsbewijs, creditcards, bankpassen en contante geld, zodat u onderweg alles meteen bij de hand heeft. De BookBook van Twelve South ziet eruit als een klein oud boek en is gemaakt van handmatig verouderd kwaliteitsleer, waardoor elk exemplaar een unieke hoogwaardige uitstraling heeft.

Bescherming en toegang
De BookBook-portefeuille van Twelve South beschermt uw iPhone, maar zorgt ervoor dat het touchscreen en de knoppen en poorten volledig toegankelijk blijven. Bovendien kunt u uw iPhone opladen of beluisteren zonder dat u hem uit de BookBook hoeft te halen.

Gebruiksgemak
BookBook voor iPhone is voorzien van een venster voor uw identiteitsbewijs, zodat u uw rijbewijs kunt laten zien zonder het uit uw portefeuille te halen. Mocht u uw identiteitsbewijs toch uit uw portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor uw duim waarmee u uw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Artikelnummer SBA394
Fabrikantcode 12-1232
EAN-code 0851522002672
Soort Flip case, Folio case
Geschikt voor: Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S, Apple iPhone SE (2016 / 1st)
Merk Twelve South
Kleur Bruin
Materiaal Echt Leer