Twelve South BookBook iPhone 6(S) zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 59,99
met gratis verzending!

De zwarte Twelve South BookBook voor de iPhone 6(S) is een zwarte case die van uw iPhone een portemonnee maakt en dat alles in een handig zakformaat! De nieuwe BookBook voor de iPhone 6 heeft nog steeds de charme van een vitage lederen boek, maar is volledige aangepast aan de iPhone 6(S). De iPhone 6(S) BookBook is gemaakt van prachtig leder en is handgemaakt. Niet alleen ziet de BookBook eruit als een vintage boek maar de case bevat ook ruimte voor uw pasjes zoals creditcards, bankpassen, ID-kaart en contant geld. Daarnaast is deze nieuwe BookBook voor de iPhone 6(S) voorzien van een standaard. Bovendien bevat de BookBook een verwijderbare hardcase. Dit is handig als u bijvoorbeeld uw iPhone in een navigatiestandaard of dock wilt gebruiken. U kunt de hardcase dan uit de BookBook nemen (zie hiervoor ook de foto's). Een portemonnee wordt dus overbodig! Daarnaast beschermt de BookBook uw iPhone 6(S) goed en zorgt er ook voor dat het toestelscherm en toetsen toegankelijk blijven.

Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
€ 59,99
met gratis verzending!

Twelve South BookBook iPhone 6(S) zwart (classic black)

In de zwarte Twelve South BookBook iPhone 6 kunt u niet alleen uw iPhone 6(S) kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. De BookBook voor de iPhone 6 heeft het karakter van een oud vintage boek en is handgemaakt van kwaliteitsleder, hierdoor heeft elke BookBook een unieke uitstraling.

Bescherming en toegang
De BookBook-wallet iPhone 6 cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van uw iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt u uw iPhone opladen zonder deze uit de BookBook te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan uw ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat u uw ID-kaart of rijbewijs niet uit uw BookBook hoeft te halen. Mocht u uw identiteitsbewijs toch uit uw portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor uw duim waarmee u uw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Twee cases in een
Nieuw aan de BookBook is de verwijderbare hardcase (cradle). Om uw iPhone zit de hardcase en deze klikt u in de BookBook. Soms is het niet handig om de gehele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen, daarom kunt u de hardcase uit de BookBook nemen.

Dimensie:
Hoogte: 139.6 mm
Breedte: 72.8 mm
Dikte: 20 mm
Gewicht: 65 g

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten: 
iPhone 6; iPhone 6S.

Artikelnummer SBA788
Fabrikantcode 12-1433/B
EAN-code 0811370020556
Soort Flip case, Portemonnee case
Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
Merk Twelve South
Kleur Zwart
Materiaal Echt Leer